Skip to content

Vaihda nopeasti Windows-työpöydälle

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Helpoin: Käytä Voittaa+D pikakuvake työpöydän näyttämiseen ja piilottamiseen.
  • Vaihtoehtoisesti ota käyttöön Tehtävänäkymä -painiketta näyttääksesi Windowsin ja virtuaalisten työasemien pikkukuvat.
  • Myös helppoa: Napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkkia ja valitse Näytä työpöytä.

Tässä artikkelissa selitetään useita tapoja päästä nopeasti työpöydälle Windows 10: ssä ja kuinka luoda virtuaalisia työpöytiä.

Kuinka näyttää ja piilottaa Windows 10 -työpöytä

Käytä Win + D pikakuvake työpöydän näyttämiseen ja piilottamiseen. Tämä komento pakottaa Windowsin siirtymään välittömästi työpöydälle ja minimoimaan kaikki avoimet ikkunat tehtäväpalkkiin. Käytä samaa pikakuvaketta tuodaksesi takaisin avoimet ikkunat.

Tämä pikakuvake toimii kaikissa Windows-versioissa vähintään XP: hen.

Kuinka luoda virtuaalisia työpöytiä

Windows 10 sisältää virtuaaliset työpöydät, jotka tarjoavat useamman kuin yhden version työtilastasi. Yksi hyvä virtuaalisten työasemien käyttö on erottaa ammatillinen ja henkilökohtainen työ.

Lehdistö Win + Ctrl+D lisätä uuden virtuaalisen työpöydän. Luo lisää toistamalla painikekomento. paina Win + Ctrl näppäimet ja vasemmalle ja oikein nuolinäppäimet vaihtaaksesi näyttöjen välillä.

Tehtävänäkymän näyttäminen nähdäksesi kaikki virtuaaliset työpöydät

paina Tehtävänäkymä -painiketta työkalurivillä avataksesi koko näytön peittokuvan, joka näyttää pikkukuvat jokaisesta virtuaalisesta työpöydästä ja sovelluksista, jotka tukevat aikajanan historiaa. Tämä ominaisuus oli uusi Windows 10 18.09 -julkaisussa.

Jos et näe Tehtävänäkymä-painiketta, napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkkia ja valitse Näytä Tehtävänäkymä-painike.

Tehtävänäkymä-painike näyttää oletusarvoisesti elokuvanauhalta tehtäväpalkin Cortana-kuvakkeen vieressä. Tehtävänäkymästä löydät aiemmin selaamasi sovellukset ja verkkosivut. Voit myös poistaa, siirtää kohteita ja lisätä uusia virtuaalisia työpöytiä.