Skip to content

Valmistaudu pahimpaan Windows 7 -järjestelmän korjauslevyllä

20 de maaliskuu de 2021

ensimmäinen asia, jonka uuden Windows 7 -käyttäjän tulisi tehdä, on luoda järjestelmän korjauslevy.

Windows 7: n järjestelmän korjauslevy antaa sinulle pääsyn Windows 7: n järjestelmän palautusasetuksiin, tehokkaaseen Microsoftin luomaan vianmääritys- ja korjausapuohjelmaan, kuten Käynnistyksen korjaus, Järjestelmän palauttaminen, Järjestelmäkuvan palautus, Windowsin muistidiagnostiikka ja Komentokehote.

Tammikuusta 2020 lähtien Microsoft ei enää tue Windows 7 -käyttöjärjestelmää. Suosittelemme päivittämistä Windows 10: een, jotta tietoturvapäivityksiä ja teknistä tukea voidaan jatkaa.

Tarvitset optisen aseman, joka tukee levyn polttamista (hyvin yleinen), jotta voit luoda Windows 7 -järjestelmän korjauslevyn. Valitettavasti flash-asema ei ole tuettu käynnistettävä media tässä tapauksessa.

Kuinka luoda Windows 7 -järjestelmän korjauslevy

Järjestelmän korjauslevyn luominen Windows 7: ssä on erittäin helppoa, ja sen pitäisi kestää vain noin 5 minuuttia.

 1. Mene alkaa > Kaikki ohjelmat > Huolto.

  Vaihtoehto on suorittaa recdisc Suorita-ruudusta tai Komentorivi-ikkunasta. Jos teet niin, voit siirtyä suoraan vaiheeseen 3 alla.

 2. Valitse Luo järjestelmän korjauslevy.

 3. Valitse optinen levyasemasi Ajaa avattava valikko.


 4. Aseta tyhjä levy optiseen asemaan.

  Tyhjän CD-levyn tulisi olla riittävän suuri järjestelmän korjauslevylle. Loin Windows 7 -järjestelmän korjauslevyn uudelle 32-bittiselle Windows 7 -asennukselle ja sen koko oli vain 145 Mt. Jos sinulla on vain tyhjä DVD tai BD, se on tietysti ok.


 5. Valitse Luo levy.

  Windows 7 luo nyt järjestelmän korjauslevyn edellisessä vaiheessa lisäämäsi tyhjälle levylle. Mitään erityistä levynpoltto-ohjelmaa ei tarvita.A

 6. Kun järjestelmän korjauslevy on luotu, Windows 7 näyttää valintaikkunan, jonka voit sulkea. Voit myös valita OK alkuperäiseen Luo järjestelmän korjauslevy ikkuna, joka näkyy nyt näytölläsi.

Tämä prosessi toimii yhtä hyvin Windows 10- ja Windows 8 -järjestelmän korjauslevyjen luomisessa, mutta on olemassa vaihtoehtoinen prosessi, joka on todennäköisesti parempi vaihtoehto. Katso lisätietoja kohdasta Kuinka luoda Windows 10- tai Windows 8 -palautusasema.

Windows 7 -järjestelmän korjauslevyn käyttäminen

Nyt kun olet luonut korjauslevyn, merkitse se merkitykselliseksi, kuten ”Windows 7 -järjestelmän korjauslevy”, ja pidä se missä tahansa turvallisessa paikassa.

Voit nyt käynnistää tältä levyltä päästäksesi järjestelmän palautusasetuksiin, jotka ovat Windows 7 -käyttöjärjestelmälle saatavilla olevia järjestelmän palautustyökaluja.

Kuten Windows 7 -asennuslevyllä, sinun on myös tarkkailtava Paina mitä tahansa näppäintä käynnistääksesi CD- tai DVD-levyltä viesti näytöllä heti, kun tietokone käynnistyy tai käynnistyy uudelleen, kun järjestelmän korjauslevy on asetettu.