Skip to content

Vastasiko Steve Jobs henkilökohtaisesti sähköpostiin?

13 de heinäkuu de 2021

Steve Jobs on ehkä kuollut vuonna 2011, mutta hän on edelleen legenda monien mielessä. Työn tiedettiin pääsevän mihin tahansa hänen edessään olevaan asiaan – luonteenpiirteeseen, joka kulki hänen sähköpostikirjeensä kautta.

Mikä oli Steve Jobsin sähköpostiosoite?

Kuten monien suuryritysten toimitusjohtajien kohdalla, Steve Jobsilla oli erittäin suoraviivainen sähköposti. Ollessaan Applessa hänen sähköpostiosoitteensa olivat yksinkertaisesti: [email protected] ja [email protected]

Aikana uuden Pixar Animation Studiosin toimitusjohtajana (vuosina 1986-1996, Apple-elokuvien välillä) hänen sähköpostiosoitteensa oli paljon lyhyempi: [email protected]

Vastasiko Steve Jobs sähköposteihin?

Steve Jobsilla oli paljon faneja, varsinkin kun Apple aloitti yhtiön kuuluisien mobiililaitteiden julkaisemisen. Se alkoi iPodin käyttöönotolla vuonna 2001, ja hän sai lisää mainetta vasta kun jokainen uusi iPhone julkaistiin ensimmäisen sukupolven ilmestymisen jälkeen vuonna 2007. Tähän mennessä hänestä oli tullut Fortune-lehti”Tehokkain liikemies” ja hän oli kotinimi, jopa Macien ja tietokonegekkien alakulttuurin ulkopuolella. Tällaisen maineen mukana tulee monia kysymyksiä ja jopa muutama salaliitto. Monet Applen käyttäjät lähettivät hänelle sähköpostia sähköpostitse odottamatta vastausta, ja monet eivät saaneet vastausta. Toisinaan he kuitenkin saivat vastauksen, ja monet olivat niin järkyttyneitä ja ylpeitä, että lyhyimmätkin sähköpostit viristyivät Apple-alueella. Työpaikan sähköpostit olivat usein hänen henkilökohtaisen viestintätapansa mukaisia: lyhyitä ja täsmällisiä. New York Times raportoi vuonna 2010 yhdestä sähköpostivastauksesta, jossa sanottiin vain ”Jep”. Tämä oli vastaus käyttäjän kysymykseen siitä, voisiko iPhone ja iPad synkronoida tulevaisuudessa. Kuten näette paikoissa, kuten Steve Jobs -sähköposteille omistettu Tumblr, nämä suorat sähköpostit eivät olleet harvinaisia. Silti hän ei ollut pelkästään lisännyt muutamia ylimääräisiä sanoja, kuten ”Seuraava julkaisu on mahtava”, kun hän vastasi huhuun, että Apple oli leikannut insinöörejä, jotka työskentelivät Final Cutissa.

Oliko se todella Steve Jobs?

Seuraavat esiin tulleet kysymykset olivat, vastaiko Steve Jobs todella sähköposteihin. Kun otetaan huomioon vastausten ominaisuudet, monet ihmiset uskovat, että näin oli ja että sähköposteja ei kanavoitu monimutkaisen yrityslabyrintin läpi. Tapaus: Kun bloggaaja Mike Solomon kirjoitti Jobs jäätyneestä iPhonesta, hän sai melkein välittömän vastauksen. Vastaus ei myöskään ollut tavallisessa PR-puheenvuorossa, jota odotamme sihteeriltä tai avustajalta. Sen sijaan sähköposti päättyi ”Plus hienoja uusia juttuja myös”. Mukaan New York Times Artikkelissa näyttää myös siltä, ​​että Jobsin vastaukset Applen käyttäjille lisääntyivät hänen sairauslomansa jälkeen, kun syöpä pakotti hänet ottamaan jonkin aikaa vapaata. Vaikka kenenkään ei odoteta vastaavan satoihin tai tuhansiin saamiinsa sähköposteihin, oli mukava tietää, että sinä voi saada vastauksen Jobsilta. Pelkästään tämä lähetti Apple-pallon pyörremyrskyyn, ja tämä näennäisesti pieni henkilökohtainen kosketus vain lisäsi Steve Jobsin vetovoimaa jopa vuosia hänen kuolemansa jälkeen.