Skip to content

Verizon Gaming: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

1 de heinäkuu de 2021

Tammikuussa Verizon aloitti pelaajille suunnatun suoratoistopalvelun Verizon Gamingin alfa-testin. Huhut pelien suoratoistopalveluista ovat levinneet jonkin aikaa, ja vaikka muutamia on jopa olemassa, pelaajat kokevat usein suorituskyvyn kalpea verrattuna pelin asentamiseen konsoliin tai tietokoneeseen. Vaikka yksityiskohtia ei ole vahvistettu ja palvelu on vielä alkuvaiheessa, tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Verizon Gamingista.

Mikä on Verizon Gaming?

Verizon Gaming on upouusi suoratoistopalvelu, jonka avulla asiakkaat voivat pelata videopelejä ostamatta niitä. Jos et ole ennen kuullut siitä, siihen on syy: Verizon ei ole mainostanut palvelun olemassaoloa tai edes tunnustanut sitä muutaman haastattelun ulkopuolella. Pienien tietojen mukaan palvelu on saatavilla Nvidia Shieldin kautta ja sitä pelataan Xbox One -ohjaimella. Se tulee lopulta tiensä Android-älypuhelimiin, ja testaajilla oletettavasti on pääsy siihen Google Playn kautta. Ensimmäisen testin on huhuttu tekevän tammikuun lopussa.

Kuinka monta peliä Verizon Gamingilla on?

Verizon Gaming -pelien määrää ei ole vahvistettu. Raporttien mukaan ”yli 135”, mutta mitä se tarkalleen tarkoittaa, ei ole selvää. Kuvakaappauksissa näytetään pelejä, kuten Fortnite, God of War, Destiny 2, Red Dead Redemption 2 ja Battlefield Vmutta siinä on ongelma.

Ensinnäkin ”God of War” on PlayStation-yksinoikeus. Toiseksi ”Red Dead Redemption 2”: lla ei ole PC-versiota. Todennäköisempi skenaario on, että kuvakaappaukset käsitellään näyttämään potentiaalia siitä, mistä Verizon Gaming voisi tulla.

Miksi Verizon on pysynyt hiljaisena palvelusta?

Verizon pitää palvelua hiljaisena, kunnes lisää testejä voidaan tehdä. Verizon kirjoitti osallistujille lähettämässään sähköpostiviestissä: ”Tämä kokeilu keskittyy ensisijaisesti suorituskykyyn. Myöhemmin, kun edistämme tuotetta, kirjastomme koostuu suurimmasta osasta tai kaikista sinulle parhaista peleistä, mutta tunnet tässä vaiheessa Työskentelemme moottorin ja sen osien parissa. ” PlayStation Now, samanlainen suoratoistopalvelu, käynnistettiin useille yhteysongelmille. Vaikka pelaajat voisivat muodostaa yhteyden palveluun, tietyntyyppiset pelit eivät olleet pelattavia. Esimerkiksi taistelupelit luottavat nopeaan reagointiin ja tarkkoihin syötteisiin. Jopa muutaman sekunnin viive voi tuhota kokemuksen. Kunnes nuo ongelmat oli ratkaistu, pelaajat eivät nauttineet kokemuksesta. Verizon toivoo todennäköisesti välttävän samanlaisia ​​ongelmia tekemällä runsaasti testejä ennen kuin ne käynnistävät virallisesti Verizon Gamingin.

Onko Verizon Gamingilla kilpailua?

Verizon Gaming voi olla viimeisin paikalle tuleva pilvipalvelu, mutta se ei ole ainoa. Microsoft kehittää Project xCloudia, pilvipohjaista pelipalvelua, joka on samanlainen kuin Verizon Gaming. Googlen Project Stream -palvelu on jo alkuvaiheessa. Muiden huhujen mukaan Amazon saattaa työskennellä oman suoratoistopalvelun parissa. Verizonin ainoa etu muihin yrityksiin verrattuna on, että se tarjoaa myös Internet-palveluja. 5G-laajakaistan käyttö sekä kotona että tien päällä voi ratkaista monet latenssiongelmat, joita pelien suoratoistopalvelut ovat toistaiseksi kohdanneet. Verizon Gaming voidaan nähdä myös helposti lisättävänä olemassa olevaan Verizon-pakettiin. Siihen saakka, kunnes yritys ilmoittaa virallisesti Verizon Gamingista ja avaa sen yleisölle beetatestejä varten, tiedot ovat todennäköisesti rajalliset. Varhaiset raportit palvelusta ovat kuitenkin lupaavia. Jos Verizon pystyy voittamaan pelipohjaisten suoratoistopalvelujen toistaiseksi vaivaamat esteet ja luomaan taruisen ”Netflix for games” -palvelun, johon monet ovat koskettaneet, se on juhlapäivä pelaajille kaikkialla. Siitä huolimatta palvelut, kuten Xbox Games Pass ja EA Access, tarjoavat jo tietyn tason palvelusta. Vaikka pelaajien on ladattava nimikkeet pelatakseen niitä, yksi kuukausimaksu ja rajoittamaton pääsy suureen pelikirjastoon tekevät näiden palvelujen mahdollisuuksista jännittäviä.