Skip to content

Verizon Smart Family -huolto voi auttaa valvomaan lapsiasi

19 de maaliskuu de 2021

Jos sinulla on Verizon-tili, sinulla on pääsy Verizonin lapsilukon sarjaan pientä kuukausimaksua vastaan. Verizonin lapsilukon avulla voit seurata perheenjäsenten sijaintia ja hallita paremmin, mitä sovelluksia ja sisältöä lapsesi käyttävät ja milloin he käyttävät niitä.

Lapsesi yleisen Internet-yhteyden hallinta on tärkeää, ja vanhempien liikkuva valvonta on osa sitä.

Kuinka käyttää Verizon Smart Family -huoltajan valvontaa

Verizonin lapsilukon ottaminen käyttöön tililläsi on yhtä helppoa kuin palveluun rekisteröityminen ja sitten kaikkien ostotasolla käytettävissä olevien ominaisuuksien määrittäminen.

 1. Ota palvelu käyttöön kirjautumalla Verizon-tilillesi ja käymällä Verizon Smart Family -sivulla. Valitse Hae se nyt sivun yläosan otsikkokuvassa.

 2. Saadaksesi sovelluksen palvelun määrittämiseen ja valvontaan, kirjoita puhelinnumerosi tekstikenttään ja valitse sitten Lähetä. Tai lataa Google Smart Family -sovellus Google Play -kaupasta tai Apple App Storesta.

 3. Valitse sovelluksessa suunnitelma, johon haluat rekisteröityä, hyväksy suostumussopimus ja valitse sitten hallittavat rivit; nimeä heidät, jotta tiedät, kenelle perheenjäsenelle he kuuluvat.

 4. Kun yhteys on muodostettu, näet ruudun jokaiselle perheenjäsenelle. Napauta heidän nimensä ensimmäistä kirjainta ruudun yläosassa nähdäksesi heidän sivunsa.

  Jos haluat tarkastella verkko- ja sovellustoimintaa, sinun on asennettava Smart Family Companion -sovellus Google Playsta tai Apple Storesta. Tämä sovellus antaa sinulle pääsyn paljon yksityiskohtaisempaan toimintaan lapsesi puhelimessa.

 5. Jokaisella sivulla näet yläreunassa kartan, joka näyttää heidän nykyisen sijaintinsa. Keskellä näet verkko- ja sovellustoiminnan sekä pylväskaavion puhelun määrästä. Alareunassa näet vaihtoehdot hallita kaikkia Verizonin lapsilukkoa.

 6. Voit seurata lapsesi matkapuhelimen sijaintia ja saada sijaintipäivityksen ilmoituksia napauttamalla Sijainti-ilmoitukset.

 7. Napauta Paikat ja ilmoitukset saada ilmoituksia, kun lapsesi saapuu tai lähtee tietystä sijainnista.

  Paikat ja hälytykset -ominaisuus edellyttää, että asennat Smart Family -kumppanisovelluksen lapsesi puhelimeen.

 8. Napauta Ajoitettu hälytys tarkistaaksesi sijaintinsa automaattisesti kellonaikana, napauta sitten Lisää hälytys ja määritä hälytystiedot määritysvaihtoehtojen avulla.

 9. Napauta päänäytössä Rajat rajoittaa näytön aikaa, datan käyttöä, ostoksia sekä tekstiviestejä ja puheluita. Napauta Aikarajoitukset asettaa koulu- tai uniaikataulu estämään lasta käyttämästä puhelinta silloin, kun hänen ei pitäisi.

 10. Napauta Datakohde asettaa tiedonsiirtoraja.

 11. Muut asetettavat rajat: Napauta Ostoraja asettaa kuukausittaisen Verizon-tilin ostorajan. Napauta Tekstiraja Määritä numeerinen raja lapsesi kuukausittain lähettämälle tekstille. Napauta Puheluraja rajoittaa kuukausittaisia ​​puheluita.

 12. Napauta päänäytössä Yhteystiedot hallita lapsesi matkaviestintää. Napauta Estetyt yhteystiedot luetteloida numerot, joiden kanssa et halua lapsesi koskaan kommunikoivan.

 13. Napauta Luotetut yhteystiedot asettaa numeroita, joihin lapsesi voi soittaa tai lähettää tekstiviestejä milloin tahansa.

 14. Napauta Suosituimmat yhteystiedot tarkistaa luettelon yleisimmin otetuista puhelinnumeroista.

Hallitse perhettä ja mukauta ilmoituksia

Voit hallita perheenjäsenten oikeuksia ja räätälöidä ilmoituksiasi Asetukset-alueella. Pääset asetuksiin napauttamalla vaihde -kuvake päänäytön oikeassa yläkulmassa.

 1. Määritä perheen käyttöoikeudet puhelinnumeroon napauttamalla ensin Perheasetukset.

 2. Valitse mukautettava puhelinnumero. Tarkista numeron perheen ”rooli” (lapsi / vanhempi), muokkaa nimeä tai napauta Sijainnin jakaminen tarjota pääsy kyseisen linjan sijaintitietoihin vanhemmille tai kaikille perheenjäsenille. Tai poista sijainnin jakaminen käytöstä.

 3. Mukauta ilmoituksia napauttamalla Ilmoitukset Asetukset-valikosta ja valitse lapsi, jolle haluat mukauttaa ilmoituksia.

 4. Ota Ilmoitukset-asetusnäytössä käyttöön tai poista käytöstä matkapuhelin- tai sähköposti-ilmoitukset seuraavista toiminnoista.

  • Uusi yhteyshenkilö lisätään
  • Osoittaa numeron katselulistallasi
  • Käyttää puhelintaan kouluaikoina
  • Käyttää heidän puhelintaan yöllä
  • Soittaa 911

  Voit myös ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä ominaisuuden, jossa saat viikoittaisen sähköpostiraportin kaikista lapsesi toiminnoista hänen puhelimellaan.