Skip to content

Verkkotunnuksesi voi olla enemmän kuin luulet

19 de maaliskuu de 2021

Jos harkitset verkkotunnuksen tarjoamista tai haluat asettaa verkkotunnuksesi myyntiin, sinun pitäisi saada käsitys siitä, kuinka paljon se on arvoinen. Muista, että minkä tahansa verkkotunnuksen todellinen arvo on se, kuinka paljon ostaja maksaa siitä. Jos sinulla on verkkotunnus myytävänä, voit pyytää siitä paljon rahaa, mutta ellet löydä ketään, joka maksaa kyseisen hinnan, se ei ole se, mitä verkkotunnus on arvoinen, se on vain mitä haluat saada.

Arviointisivustojen käyttäminen

Monet ihmiset, kun he haluavat myydä verkkotunnuksen, menevät välittömästi arviointisivustolle. On olemassa useita sivustoja, joiden avulla voit saada arvion verkkotunnuksestasi. Haluamme saada arvio useilta, joten voimme nähdä, onko vaihteluita paljon, ja tämä voi antaa meille käsityksen siitä, mitä voimme odottaa verkkotunnuksen myymisestä. Joitakin ilmaisia ​​arviointisivustoja ovat: URL-arviointi, EstiBot.com ja Domaining.

Nämä arviot ovat vain arvauksia, eivätkä ne ole takuu siitä, että verkkotunnus myy niiden luettelohintaan. Muista myös, että voi olla houkuttelevaa uskoa vain korkeinta arvoa antavaan arviointisivustoon, mutta todellisuus on, että jos pystyt suorittamaan arvioinnin sivustosi verkkotunnuksessa, niin myös potentiaaliset ostajat. Ja he haluavat käyttää mahdollisimman vähän rahaa.

Mikä tekee verkkotunnuksesta arvokkaamman?

On olemassa joitain nyrkkisääntöjä siitä, mikä tekee verkkotunnuksesta arvokkaamman. Suurin osa verkkotunnusta ostavista ihmisistä haluaa ostaa jo onnistuneen verkkotunnuksen, ja suurin osa verkon ihmisistä määrittelee menestyksen sivunäkymissä ja asiakkaissa. Jo todistettu sivusto, vaikka se vaihtaisi omistajuutta, vie osan näistä aiemmista käyttäjistä uudelle sivustolle.

Joitakin asioita, joita sinun tulisi tarkastella, kun yrität arvostaa verkkotunnusta, ovat:

 • Verkkotunnuksen pituus: Mitä lyhyempi verkkotunnus on, sitä enemmän se maksaa.
 • Kuinka monta sanaa on verkkotunnuksessa: Pituuden tapaan verkkotunnukset, joissa on hyvin vähän sanoja, maksavat eniten, joten yhden sanan toimialue on arvokkain.
 • Kuinka kauan verkkotunnus on ollut käytössä: Jo pitkään olleet verkkotunnukset sijoittuvat paremmin hakukoneisiin, joten tämä lisää niiden arvoa. Useimmat pitkään olleet sivustot eivät kuitenkaan ole myynnissä, joten omistajan vakuuttaminen saattaa viedä vielä enemmän rahaa.
 • Verkkotunnussanan (sanojen) oikeinkirjoitus ja käyttö: Verkkotunnus, joka on yleinen sana (tai sanat) ja jolla on yhteinen kirjoitusasu, joka on helppo kirjoittaa ja muistaa, maksaa enemmän.
 • Verkkotunnuksen laajennus: Paras verkkotunnuksen laajennus on .com-laajennus. Tämä johtuu siitä, että useimmat selaimet ovat oletusarvoisesti, ja useimmat käyttäjät olettavat, että se on verkkotunnuksen nimi. Joten sama verkkotunnus .com-laajennuksella maksaa enemmän kuin .net-verkkotunnus.

Mitä voit tehdä parantaaksesi verkkotunnuksesi arvoa?

Hienoa tässä kysymyksessä on, että se, mitä teet verkkotunnuksen arvon parantamiseksi, on sama kuin mitä teet verkkosivustosi arvon parantamiseksi juuri ennen verkkotunnuksen myyntiä. Erityisesti: saada enemmän asiakkaita vierailemaan verkkosivustollasi. Mitä suositumpi sivustosi on, sitä arvokkaammasta verkkotunnuksesta tulee. Asioita kuten:

 • Paranna SEO: täsi. Jos asiakkaasi löytävät sivuston hausta, he vierailevat siellä useammin.
 • Kirjoita lisää sisältöä. Mitä enemmän sisältöä sinulla on sivustollasi, sitä enemmän sivuja on ihmisille.
 • Markkinoi sivustoasi. Tuo sivustosi sinne markkinoimalla sopivissa paikoissa, käyttämällä sosiaalista mediaa ja ilmoittamalla ihmisille, että se on olemassa.

Asiat, joita et voi tehdä verkkotunnuksesi arvon parantamiseksi

On olemassa muutamia asioita, joita et voi muuttaa tai joita sinun tarvitsee vain odottaa, jotta ne vaikuttavat verkkotunnuksesi arvoon.

 • Verkkotunnuksen ikä: Mitä vanhempi verkkotunnus on, sitä enemmän se kannattaa, mutta ainoa tapa parantaa arvoa on ylläpitää verkkotunnusta pitkään. Vaikka on mahdollista määrittää sivu verkkotunnukselle ja jättää se sitten vuosiksi vanhemman verkkotunnuksen hankkimiseksi, se voi todella vahingoittaa verkkotunnuksesi arvoa, koska asiakkaiden ei ole mitään vierailla.
 • Verkkotunnuksen käytettävyys: Verkkotunnuksia, joita on vaikea kirjoittaa, joilla ei ole aakkosmerkkejä, jotka ovat erittäin pitkiä tai joita on muuten vaikea kirjoittaa, ei tule olemaan yhtä helppoja myydä kuin lyhyitä, helposti kirjoitettavia ja kirjoitettavia verkkotunnuksia. Tietysti sinulla on jo tämä verkkotunnus, joten et voi muuttaa sitä nyt.
 • Verkkotunnuksen laajennus: Aivan kuten verkkotunnuksen käytettävyyttä, laajennusta tai ylätason verkkotunnusta (TLD), kuten .com, .net, .org jne., Ei voi muuttaa, kun omistat verkkotunnuksen.