Skip to content

Vieraile Yidiossa katsellaksesi suosikkielokuviasi ja TV-ohjelmiasi ilmaiseksi

5 de huhtikuu de 2021

Tässä artikkelissa

Yidio on ainutlaatuinen elokuvien suoratoistosivusto, koska se toimii kuin hakukone, jonka avulla voit löytää ilmaisia ​​elokuvia verkossa. Yidion löytöominaisuudet löytävät sisältöä Amazon Prime-, Hulu-, Netflix- ja monista muista ilmaisista ja maksetuista palveluista.

Yidion avulla voit myös etsiä ilmaisia ​​TV-ohjelmia. Elokuvien tavoin suurin osa niistä on yksinkertaisesti linkkejä, jotka vievät sinut muille verkkosivustoille ja niiden ilmaiseen sisältöön.

Yidion ilmaiset elokuvat

Hämärä, Pelottava elokuva, Groundhog-päivä, Kristuksen intohimo, Ninja, Muukalaisten lähentyminen, Hänen kaltaisensa tyttö, Jurassic City, ja Leijonamieli olivat vain joitain ilmaisia ​​elokuvia, jotka saimme kiinni edellisen kerran vieraillessamme Yidiossa.

Yidiosta on monia tapoja löytää ilmaisia ​​elokuvia, joten sinun ei pitäisi olla mitään ongelmaa päättää, mitä seuraavaksi katsot.

Yidio luokittelee elokuvansa yli 30 tyyliin Komedia, Urheilu ja kuntoilu, Länsimainen, Itäinen, Klassikot, TV-elokuvat, Kauhu, Draama, Lapset ja perhe, Dokumentti, ja Toiminta.

Voit myös suodattaa elokuvia niiden raingin (NR, R, PG-13 jne.) Ja IMDb-pisteiden perusteella. Ikään kuin nämä suodattimet eivät riitä, voit myös lajitella tulokset suosion tai äskettäin lisätyn mukaan. Voit nähdä, että ilmaisten Yidio-elokuvien löytäminen on todella helppoa.

Yidion suoraan isännöimien elokuvien lisäksi on myös ilmaisia ​​elokuvia, jotka on linkitetty muihin sivustoihin, kuten Tubi, The Roku Channel, Pluto TV, Vudu ja IMDb TV. Jotkut elokuvat ovat kuitenkin saatavana vain elokuvien suoratoistopalvelun kautta, josta sinun on maksettava, kuten Netflix, YouTube, Amazon ja Google Play.

Voit ehdottomasti suodattaa Yidio-elokuvia lähteen mukaan HBO nyt tai Vapaa muoto nähdä elokuvia, jotka ovat vain kyseisestä palvelusta, mutta Vapaa -osio on ainoa tapa nähdä elokuvia, joita voit suoratoistaa ilmaiseksi.

Yidion ilmaiset TV-ohjelmat

Muutama tv-sarja, jonka olemme voineet katsoa Yidiossa, ovat Riverdale, Legacies, Yliluonnollinen, Greyn anatomia, Salama, Laki ja järjestys: SVU, Musta lista, This Is Us, South Park, Sistas, Soikea, Uusi lehti, ja Sateenkaari Ruby.

Samoin kuin käytettäessä ilmaisia ​​elokuvia Yidion avulla, voit selata ilmaisia ​​Yidio-TV-ohjelmia lähteen (esim. ABC tai Cartoon Network), nimen ja tyylilajin mukaan. Ne voidaan myös lajitella suosion mukaan tai lisätä äskettäin.

Voit myös löytää ilmaisia ​​TV – ohjelmia verkossa Tv kanava -osiossa. Tämän avulla voit suodattaa esitykset kanavan mukaan, jolla ne lähettivät, kuten CBS, Lifetime, NBC, Freeform, TLC, A&E, FOX, MTV, Discovery Channel ja monet muut.

Kaikki ohjelman jaksot eivät ole välttämättä saatavilla ilmaiseksi, mutta voit suodattaa tulokset näyttämään vain Yidion ja muiden lähteiden tarjoamat ilmaiset TV-ohjelmat. Kun olet TV-sarjan sivulla, löydät osion Ilmaiset lähteet jossa luetellaan kaikki jaksot, jotka ovat käytettävissä ilmaiseksi.

Yidion videolaatu

Suurin osa Yidiosta löydetyistä videoista on DVD-laatuisia. Kokemuksesi katsomasta ohjelmia ja elokuvia Yidion kautta riippuu kuitenkin omasta Internet-nopeudestasi sekä siitä, mihin verkkosivustoon pääset (kuten The CW Network).

Kokemuksemme mukaan emme törmänneet puskurointiongelmiin tai hitaaseen videokuormitukseen.

Yidion rekisteröinnin edut

Jos luot ilmaisen tilin Yidiossa, saat sähköposti-ilmoituksia elokuvista ja näytöistä, jotka lisäät suosikkilistallesi. Mukautetut vaihtoehdot ovat käytettävissä ilmoitusten käynnistämiseksi, kun uusia jaksoja lähetetään ja / tai ne ovat saatavilla verkossa, uutinen julkaistaan ​​ja / tai kun uusia leikkeitä tulee saataville.

Voit myös käyttää tiliäsi lisätäksesi elokuvia ja TV-ohjelmia jonoon ja katsoaksesi niitä myöhemmin katsellaksesi niitä kaikkia yhdessä paikassa.

Yidio-tilin luominen antaa sinun myös tilata Yidio Premium -palvelun mainosten poistamiseksi ja reaaliaikaisten ilmoitusten saamiseksi.

Yidio-sovellus

Yidiossa on ilmainen mobiilisovellus Android-, iPhone-, iPad-, iPod touch- ja Amazon Kindle -laitteille, jonka avulla voit katsella ilmaisia ​​elokuvia ja TV-ohjelmia Yidiossa tien päällä.

Yidio-mobiilisovelluksen kautta katsottavia elokuvia ja esityksiä on pidettävä mielessä, että koska monia videoita isännöidään muilla verkkosivustoilla, todennäköisesti päätät myös asentaa sovelluksia, jotka kuuluvat muihin palveluihin, kuten Vudun tai Tubin.

Missä Yidio saa elokuvansa

Yidio kerää tarjontaansa useista verkkokanavista ja tilauspohjaisista videoiden suoratoistopalveluista, jolloin käyttäjät voivat luoda katselulistoja ja järjestää viihdettä yhdellä käyttöliittymällä.

Jotkut Yidion verkkosivustot ovat Amazon, Vudu, Google Play, Microsoft, Tubi, iTunes, YouTube, IMDb TV, FlixFling ja FandangoNOW.