Skip to content

Viestien poistaminen Apple Watchista

21 de maaliskuu de 2021

Yksi Apple Watchin yleisimmistä käyttötavoista on tekstiviesteihin vastaaminen suoraan laitteessa. Tekstien luomisen ohella tulee mahdollisuus poistaa viestejä, mikä on tärkeää tallennustilan säilyttämisen kannalta. Näin voit poistaa viestejä Apple Watchista.

Nämä ohjeet koskevat kaikkia Apple Watch- ja watchOS-versioita.

Miksi poistaa viestejä Apple Watchista?

Apple Watchissa on jopa 32 Gt tallennustilaa mallista riippuen. Et todennäköisesti täytä tätä kaikkea pelkästään teksteillä, mutta Viestit ovat yksi paikka, josta voit tyhjentää huoneen tarvittaessa. Kun otetaan huomioon prosessin ikävyys, sinun kannattaa harkita tekstiviestien poistamista yhtenä tavoista vapauttaa joitain tietoja laitteellesi.

Viestien poistaminen Apple Watchista

Olisi järkevämpää ja vähemmän aikaa poistaa kaikki viestit Apple Watchista kerralla. Valitettavasti puhdas viestien pyyhkäisy ei ole vaihtoehto. Voit kuitenkin poistaa keskusteluja yksi kerrallaan. Näin.

  1. paina Digitaalinen kruunu Apple Watchilla päästäksesi sovelluksen näyttöön.

  2. Valitse Viestit ja vieritä alaspäin keskusteluun, jonka haluat poistaa.

  3. Pyyhkäise keskustelun vasemmalle paljastaaksesi kaksi vaihtoehtoa.

  4. Napauta punaista Roskakori -kuvaketta oikealla puolella ketjun poistamiseksi.

  5. Toista nämä vaiheet kaikille keskusteluille, jotka haluat poistaa Apple Watchista.

Viestien poistamisen haitat Apple Watchista

Vaikka monet sovellukset synkronoituvat Apple Watchin ja iPhonen välillä, Messages ei ole yksi niistä. Watchista poistamasi keskustelut ovat edelleen iPhonessa, ja puhelimessa tyhjentämäsi säikeet voivat jäädä kelloosi.

Tämä tarkoittaa sitä, että joidenkin organisaation parannusten ja lisätyn tallennustilan ulkopuolella viestien poistamisella Apple Watchista on vain vähän käytännön etuja. Olet luultavasti parempi puhdistaa musiikkisovelluksesi, joka voi olla enemmän avaruusmies kuin Messages.