Skip to content

Virhe 1935: Mitä se tarkoittaa ja kuinka korjaan sen

15 de kesäkuu de 2021

Windows-virhe 1935 on yleinen virhekoodi, joka kattaa useita mahdollisia ongelmia. Silti kaikki nämä ongelmat kuuluvat samaan luokkaan. Kun saat Windows-virheen 1935 asennettaessa sovellusta tietokoneellesi, yhtä tai useampaa sovelluksen suorittamista koskevaa vaatimusta ei voitu käyttää. Sovelluksen asennusohjelma tai Windows tunnisti ongelman, joka estää sovellusta asentamasta ja toimimasta oikein, ja lopetti sitten asennuksen.

Mikä aiheuttaa virheen 1935?

Virheelle 1935 ei ole yhtä syytä. On olemassa useita järjestelmäkomponentteja, joihin monet ohjelmat luottavat toimiakseen Windowsissa. Jos jokin näistä komponenteista vioittuu, puuttuu tai on vanhentunut, on hyvä mahdollisuus nähdä virhe 1935. Saatat myös kohdata virheen, kun komponentti on ristiriidassa tietokoneen ohjelman kanssa.

Virheen 1935 ratkaiseminen

Mahdollisten korjausten tekeminen, alkaen todennäköisimmistä syistä, on tehokas tapa vianmääritykseen ja Windows-virheiden 1935 korjaamiseen.

  1. Asenna Windows-päivitykset. Aloita suorittamalla Windows-päivitys järjestelmässä varmistaaksesi, että kaikki käytettävissäsi olevat tiedot ovat täysin ajan tasalla.

  2. Korjaa .NET-kehys. Monet ohjelmat käyttävät Microsoft .NET-kehystä. Kun siinä on ongelma, on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa muihin sovelluksiin.

  3. Asenna tai päivitä uusin Microsoft Visual C ++ -jakelukelpoinen tiedosto. Pelit ja muut 3D-grafiikkaa sisältävät sovellukset vaativat lisäkomponentteja, kuten ohjaimet ja Microsoft Visual C ++.

  4. Suorita asennusohjelma yhteensopivuustilassa. Joskus, etenkin vanhempien sovellusten kanssa, sinun on työskenneltävä Windowsin yhteensopivuustilassa. Käytä yhteensopivuustilaa nähdäksesi, johtuuko virhe 1935 yhteensopivuusongelmasta.

  5. Ota Windows-moduulien asennuspalvelu käyttöön. On mahdollista, että Windows-moduulien asennusohjelma ei ole käynnissä järjestelmässä. Koska se hoitaa järjestelmämoduulien asentamisen sovelluksista, ilman että se on käynnissä, on mahdollista, että välttämättömiä komponentteja ei asenneta.

  6. Tarkista Windowsin rekisteri. Windows-rekisterissä voi olla ongelma. Joskus merkintöjä ei poisteta ja ne aiheuttavat ristiriitoja seuraavan kerran, kun sovellus kirjoittaa rekisteriin. Voit poistaa nämä virheelliset merkinnät manuaalisesti saadaksesi asiat takaisin raiteilleen painamalla Windows + R avata Juosta valintaikkuna ja kirjoita sitten Regedit. Navigoida johonkin HKEY_LOCAL_MACHINE > OHJELMISTO > Microsoft. Paikantaa Toimisto, Poista OfficeSoftwareProtectionPlatform, käynnistä tietokone uudelleen ja asenna sitten päivitys.