Skip to content

Voitko merkitä sähköpostin lukemattomaksi iPhone Mailissa?

20 de maaliskuu de 2021

Vaikka iOS Mail merkitsee viestit automaattisesti luetuiksi tarkasteltuasi niitä, voit merkitä yhden tai useamman viestin manuaalisesti lukemattomaksi. Lukemattomat sähköpostit iPhonen ja iPadin iOS Mail -sovelluksessa näkyvät postilaatikossa vieressä sinisellä pyöreällä merkkivalolla. Postilaatikossa oleva sähköposti tai kansio, jossa ei ole sinistä osoitinta, on avattu. Jos avaat ajoittain sähköpostin ja haluat merkitä sen avaamattomaksi myöhempää käyttöä varten, merkitse se lukemattomaksi Mail-sovelluksessa.

Tämän artikkelin tiedot koskevat iPhonea ja muita iOS-laitteita, joissa on iOS 12, iOS 11 tai iOS 10.

Merkitse sähköposti lukemattomaksi iOS Mail -sovelluksessa

Sähköpostiviestin merkitseminen iPhonen tai iPadin postilaatikossa (tai muussa postikansiossa) lukemattomaksi:

  1. Avaa Mail sovellus, siirry postilaatikkoon ja napauta luettua viestiä avataksesi sen. Avattujen tai luettujen viestien vieressä ei ole sinistä osoitinta.

  2. Siirry viestityökaluriville ja napauta Lippu -painiketta. Työkalupalkki on iPhonen alaosassa ja iPad Mail -sovelluksen yläosassa.

  3. Valitse Merkitse lukemattomaksi.

Kun palaat Saapuneet-kansioon, viestissä on sininen ilmaisin, joka tunnistaa sen lukemattomaksi. Viesti pysyy postilaatikossa, kunnes siirrät sen tai poistat sen. Se näyttää sinisen ilmaisimen, kunnes avaat sen.

Merkitse useita viestejä lukemattomiksi

Sinun ei tarvitse käsitellä sähköposteja yksi kerrallaan. Voit pakata ne ja sitten toimia:

  1. Siirry postilaatikon postilaatikkoon tai kansioon, joka sisältää viestit, jotka haluat merkitä lukemattomiksi.

  2. Napauta Muokata näyttää tyhjän pyöreän painikkeen jokaisen sähköpostin vieressä.

  3. Napauta kutakin pyöreää painiketta lukettujen viestien edessä – ne, joissa ei ole sinistä lukematonta osoitinta – että haluat merkitä lukemattomaksi. Pyöreään painikkeeseen ilmestyy valkoinen valintamerkki.

  4. Napauta Mark.

  5. Valitse Merkitse lukemattomaksi merkitä valitut sähköpostit lukemattomiksi.

    Jos kaikki postilaatikossa olevat sähköpostit on avattu, sinun ei tarvitse tehdä valintaa. Vieritä Saapuneet-kansion alaosaan ja valitse Merkitse kaikkija napauta sitten Merkitse lukemattomaksi. Kaikille sähköposteille on osoitettu sininen merkkivalo, joka osoittaa, että ne ovat lukemattomia.