Skip to content

Voitko suoratoistaa videota kämmentietokoneessa?

19 de maaliskuu de 2021

Nintendo Switchillä on paljon menoa siihen. Sen siirrettävyys, online-ominaisuudet, valtava pelikirjasto ja edullinen hinta tekivät siitä yhden vuoden 2018 myydyimmistä konsoleista.

Kaikesta tästä huolimatta on yksi räikeä puute, jonka useimmat fanit ajattelevat puuttuvan: Switchille ei ole Netflixiä.

Nintendo Switch ja Netflix

Suoratoistopalvelu puuttuu tuskallisesti alustalta, vaikka sekä Hulu että YouTube löytyvät verkkokaupasta. Tämä ei tarkoita sitä, että palvelu ei koskaan tule Nintendo Switchiin. Haastattelussa Fox News, Reggie Fils-Aime, Nintendon silloinen toimitusjohtaja, sanoi, että yritys halusi keskittyä peliin alustalla ja että kaikki saatavuutta koskevat kysymykset tulisi osoittaa Netflixille.

Valitettavasti haastattelu käytiin kesäkuussa 2018. Sen jälkeen kuukausina ei ole ollut vahvistusta, että Netflix ilmestyy Nintendo Switchiin milloin tahansa pian, mutta se ei estä huhumyllyä kääntymästä.

Netflix vedetty Wii: ltä

Yksi tärkeimmistä uutisista, joita Netflix saattaa tulla Switchille, on Wii menetti tuen suurimmalle osalle suoratoistopalveluistaan ​​31. tammikuuta 2019. Netflix, Hulu, Crunchyroll ja YouTube eivät enää toimi Nintendon vanhalla alustalla.

Nintendo aikoo sulkea kaikki Wii-verkkopalvelut, mikä on saanut muut yritykset vetämään palveluitaan. Mutta näiden palvelujen laaja tuki tuottaa enemmän voittoa näille yrityksille, joten päätös on saanut monet ihmiset spekuloimaan, että kaikki suoratoistopalvelut näkyvät pian Switchissä.

Voiko Netflix toimia Nintendo Switchillä?

Ei ole epäilystäkään siitä, että konsoli pystyy käsittelemään tarkkuutta. Telakoimaton Nintendo Switch toimii 720p-tarkkuudella jopa 60 kuvaa sekunnissa pelistä riippuen. Telakoituna kytkin voi saavuttaa 1080p-tarkkuuden ja jopa 60 kuvaa sekunnissa.

Joten onko Netflix mahdollisuus Nintendo Switchiin? Ehdottomasti. Kun Hulu for Nintendo Switch ja YouTube ovat jo alustalla, ei ole epäilystäkään siitä, että Netflix lopulta liittyy heihin. Suoratoistopalvelu voi olla täydellinen sovitus vuorovesipelaajille isojen pelien julkaisujen välillä.