Skip to content

Voitteko linkittää Twitterin Facebookiin automaattisten viestejä varten?

19 de maaliskuu de 2021

Jos hallinnoit sekä Facebook- että Twitter-tiliä, sinulla saattaa olla aikoja, jolloin haluat lähettää twiitin suoraan Facebookiin; se on varmasti helpompaa kuin sama sisältö on annettava manuaalisesti jokaiselle sivustolle.

Onneksi voit linkittää Twitterin Facebookiin, jolloin voit lähettää tweetin ja näyttää sen Facebook-profiilissasi. Vuonna 2018 Facebook julkaisi päivityksen, joka poisti mahdollisuuden lähettää tweettejä automaattisesti Facebook-profiileihin. Kolmannen osapuolen työkalut voivat silti olla vuorovaikutuksessa Facebook-sivujen kanssa.

Kuinka yhdistää Twitter ja Facebook

Alla on ainoat vaihtoehdot työskennellä Twitterin ja Facebookin kanssa.

Lähetä twiittejä Facebook-sivullesi

Jos sinulla on Facebook-sivu, jonka haluat päivittää jokaisella luomallasi tweetillä, voit muuntaa twiitit RSS-syötteeksi ja tuoda syötteen palveluun, joka lähettää sen sisällön automaattisesti Facebook-sivullesi.

Tässä ovat perusvaiheet:

  1. Luo RSS-syöte Twitter-profiilistasi. Tarvitset kolmannen osapuolen sovelluksen tai verkkosivuston, kuten TwitRSS.me.

    Muista tallentaa URL-linkki uuteen RSS-syötteeseesi. Tarvitset sitä myöhemmin.

  2. Luo IFTTT-tili. IFTTT on ilmainen palvelu, jonka avulla voit liittää erilaisia ​​sovelluksia toisiinsa. Voit käyttää sitä Facebook- ja Twitter-tiliesi linkittämiseen.

  3. Käytä syötettä Facebook-sivusi kautta IFTTT: n avulla. Voit tehdä tämän käymällä Luo oma -sivulla ja valitsemalla RSS. Käytä yllä olevassa vaiheessa luomaa RSS-linkkiä.

Käytä sosiaalisen median lähetyspalvelua

Jos haluat lähettää saman Twitter-profiiliisi ja Facebook-sivullesi ilman, että sinun on vaihdettava sivustojen välillä, voit käyttää sosiaalisen median julkaisualustaa, kuten Buffer, Later, Hootsuite tai CoSchedule.

Voit ajoittaa samanlaisia ​​viestejä useille alustoille lähettämään tweettejä Facebook-sivulle automaattisesti ja päinvastoin.