Skip to content

Vuoden 2021 10 parasta autosovellusta

20 de maaliskuu de 2021

Autosovellukset voivat auttaa sinua löytämään seuraavan auton, vuokraamaan auton, löytämään halvat bensiinihinnat tai tehokkaimman reitin, tekemään puhelimesi turvallisemmasta käytöstä autossa ja jopa löytämään autosi sinulle, kun unohdat pysäköintipaikan.

Koska puhelimissa on rajoitetusti tilaa, etkä todennäköisesti halua tuhlata mobiilidatasi sovellusten lataamiseen tien päällä, on tärkeää, että parhaat asennetaan hyvissä ajoin.

Tässä mielessä olemme koonneet luettelon 10 parhaasta autosovelluksesta useisiin eri luokkiin. Nämä sovellukset ovat kaikki saatavilla ilmaiseksi, vaikka joillakin niistä on premium-versioita. Tämä tarkoittaa, että voit ladata ja tarkistaa ne kaikki maksamatta ensin.

Suurin osa luettelossamme olevista sovelluksista on saatavana Androidille ja iOS: lle, ja linkit ovat Google Playssa ja App Storessa. Tapauksissa, joissa sovellusta ei ole saatavana molemmille alustoille, olemme toimittaneet kunnollisen korvaavan vaihtoehdon.

Tässä on luettelo 10 parhaasta autosovelluksesta:

Paras live-liikennesovellus: Waze

Mitä pidämme
 • Varoittaa sinua esimerkiksi kuopista ja nopeusloukkuista, joista muut sovellukset eivät tiedä.

 • Voit aloittaa sen käytön luomatta tiliä.

 • Sisältää valinnaisen carpool-ominaisuuden, jos et halua ajaa tuntemattomien kanssa.

Mitä emme pidä
 • Jos asut alueella, jossa kukaan ei käytä sovellusta, et saa siitä niin paljon hyötyä.

 • Navigointiominaisuuteen ei sisälly kaistaopastusta.

Waze on yksi tärkeimmistä sovelluksista, jotka jokaisella kuljettajalla pitäisi olla, koska se on sellainen sovellus, joka on yhä hyödyllisempi sen perusteella, kuinka moni alueellasi käyttää sitä.

Suoran liikenteen lisäksi Waze antaa sovelluksen muille käyttäjille mahdollisuuden antaa hyödyllisiä varoituksia tien sulkemisesta, nopeusloukkuista, rakennusviivästyksistä ja muusta. Se tekee siitä hienon ajella jonkin aikaa pois työmatkastasi, mutta se on myös ollut valtava apu evakuoitaville luonnonkatastrofien aikana.

Lataa:

Paras kaasun hinta -sovellus: GasBuddy

Mitä pidämme
 • Säästä rahaa ja aikaa menemällä suoraan halvimpaan kaasuun.

 • Ansaitse merkintöjä päivittäisiin arvontaan lähettämällä polttoainehintaraportteja.

Mitä emme pidä
 • Hintatarkkuus ja saatavuus riippuvat käyttäjäraporteista, joten saatat törmätä epätarkkuuksiin, jos vain vähän ihmisiä alueellasi käyttää palvelua.

GasBuddy on toinen sovellus, joka perustuu joukkorahoitettuihin tietoihin, mutta se on suunniteltu auttamaan sinua löytämään halvin kaasu missä tahansa. Käyttäjät voivat ilmoittaa kaasun hinnan GasBuddy-verkkosivuston tai -sovelluksen kautta, ja voit käyttää sovellusta pääsemään kyseisiin tietoihin tien päällä.

Sovellus on ilmainen, mutta siellä on kaksi premium-vuotuista jäsenyyttä, jotka lisäävät etuja, kuten alennettua kaasua ja tiepalvelua. Voit myös rekisteröityä käyttämään heidän perusmaksua GasBuddy-palvelulla ilmaiseksi, mikä tuo sinulle pienemmän alennuksen kaasusta osallistuvissa paikoissa.

Lataa:

Paras pysäköintipaikan paikannussovellus: Parkopedia-pysäköinti

Mitä pidämme
 • Sisältää pysäköintipaikkoja monissa kaupungeissa, joita vain muut sovellukset eivät kata.

 • Sisältää tärkeitä tietoja saatavuudesta, aukioloajoista ja hinnoittelusta.

Mitä emme pidä
 • Ei sovelluksen sisäistä maksuominaisuutta.

On paljon sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua löytämään pysäköintipaikan, ja jotkut niistä jopa antavat sinun maksaa suoraan sovelluksen kautta. Ongelmana on, että jos sovelluksen ja parkkipaikan tai autotallin välillä on eroja, olet yleensä se, joka on vastuussa sakoista.

Parkopedia ei sisällä sovelluksen sisäistä maksuominaisuutta, mutta sillä on valtava indeksi, yli 60 miljoonaa pysäköintipaikkaa yli 8000 kaupungissa ympäri maailmaa. Se on parempi kattavuus kuin useimmat kilpailijat, mikä on enemmän kuin tarpeeksi, jotta se kannattaa ladata.

Lataa:

Paras autojen löytösovellus: ParKing

Mitä pidämme
 • Voit tallentaa pysäköintipaikan manuaalisesti puhelimeesi tai älykelloon.

 • Sisältää mahdollisuuden tallentaa pysäköintipaikkasi automaattisesti.

 • Sisäänrakennettu ominaisuus katkaise kuva tilastasi, jos pysäköit suuressa pysäköintihallissa.

Mitä emme pidä
 • Bannerimainokset voivat olla häiritseviä.

ParKing on toinen sovellus, joka keskittyy pysäköintiin, mutta se on suunniteltu auttamaan sinua löytämään tien takaisin autollesi, kun on aika lähteä. Sitä on erittäin helppo käyttää, ja voit jopa asettaa sen kirjautumaan pysäköintipaikkaasi automaattisesti, jos autossasi on Bluetooth-laite.

ParKing on kilpailua parempi syy siihen, että se sisältää pukeutuvan integraation, joten voit kirjata pysäköintipaikan ja löytää tien takaisin ilman puhelimesi ulospäin, jos sinulla on älykello.

Lataa:

Paras mekaniikka- ja DIY-sovellus: vääntömomentti

Mitä pidämme
 • Yksi halvimmista tavoista selvittää, miksi tarkistusmoottorin valo palaa.

 • Jos haluat yrittää korjauksia itse, sovellus voi tyhjentää vikakoodit, kun olet valmis.

Mitä emme pidä
 • Toiminto ilman ELM327-laitetta on erittäin rajallinen.

 • Ilmaisen version mainokset voivat olla häiritseviä.

Vääntömomentti on yksi alkuperäisistä sovelluksista, jotka on suunniteltu toimimaan ELM 327 OBD2 -koodilukijoiden kanssa Bluetoothin ja Wi-Fi: n kautta. On olemassa paljon kilpailevia sovelluksia, jotka tekevät saman perustavan, mutta Torque saa silti työn tehtyä.

Jos olet valmis ostamaan Bluetooth- tai Wi-Fi ELM 327 -koodilukijan, voit liittää sen tähän sovellukseen lukemaan vikakoodeja, jos tarkistusmoottorin merkkivalo palaa, ja vedä kaikenlaisia ​​muita hyödyllisiä tietoja autosi laivasta tietokone. Voit käyttää sitä jopa ajon aikana näyttääksesi nopeutesi ja paljon muita mielenkiintoisia tietojoukkoja.

Lataa:

(Vääntömomentti on käytettävissä vain Androidissa.)

Suurin osa iOS: n OBD2-skannerisovelluksista vaatii erikoislaitteita, eivätkä ne toimi yleisten ELM327-laitteiden kanssa. Jos sinulla on iOS-laite ja ELM327-laite, kokeile Car Scanner ELM OBD2 -sovellusta App Storesta.

Paras autonostosovellus: Cars.com

Mitä pidämme
 • Helpompi käyttää ja parempaa tietoa kuin kilpailevat sovellukset.

 • Hintatarjousvaihtoehdon avulla voit ottaa yhteyttä jälleenmyyjiin suoraan sovelluksen kautta.

 • Sisältää muita hyödyllisiä työkaluja, kuten maksulaskurin.

Mitä emme pidä
 • Hyödyllinen vain uusille autoille ja käytettyjen autojen jälleenmyyjille.

Cars.com on yksi parhaista sivustoista ostaa auto verkossa, ja siihen liittyvällä sovelluksella on vielä enemmän ominaisuuksia. Sovelluksen perustoiminnot ovat, että sen avulla voit etsiä uusia ja käytettyjä autoja alueesi jälleenmyyjiltä, ​​mukaan lukien yksittäisten ajoneuvojen yksityiskohdat ja ominaisuudet. Se sisältää myös jälleenmyyjäprofiilit ja arvostelut ja jopa markkinoiden vertailutyökalun, joka näyttää mitä vastaavia ajoneuvoja on myyty alueellasi.

Cars.com-sovelluksen tappajaominaisuus on Erä-työkalu. Vedä tämä työkalu ylös, kun olet jälleenmyyjällä, ja se tarjoaa sinulle välittömästi muiden paikallisten jälleenmyyjien luettelon, mukaan lukien erikoistarjoukset, jotka voivat auttaa sinua neuvottelemaan paremmasta hinnasta.

Lataa:

Paras käytettyjen autojen ostosovellus: Käytettyjen autojen haku Pro

Mitä pidämme
 • Markkinahintaominaisuuden avulla voit nähdä, maksatko todennäköisesti liian paljon.

 • Listaukset lajitellaan automaattisesti näyttämään parhaat tarjoukset markkinatietojen perusteella.

 • Sisältää järjestelmälliset objektiiviset arviot jokaiselle jälleenmyyjälle.

Mitä emme pidä
 • Mainokset voivat olla häiritseviä.

Jos sinua kiinnostaa enemmän käytetty auto kuin uusi auto, käytettyjen autojen haku on yksi parhaista työkaluista, jotka löydät. Tämä sovellus etsii yli 40 000 jälleenmyyjän ja yksityisen yrityksen tietokannasta paikantamaan haluamasi auton.

Käytetyn auton haku Pro: n tappajaominaisuus on, että sovellus laskee jokaisen käytetyn auton markkina-arvon järjestelmässään, joten näet yhdellä silmäyksellä, jos myyjä kysyy liikaa.

Lataa:

Paras autovuokraussovellus: Rentalcars.com

Mitä pidämme
 • Tarjoaa tietoja kaikista suurimmista autovuokraamoista tarvitsematta ladata useita sovelluksia.

 • Voit varata autonvuokrauksen suoraan sovelluksesta, jos et halua soittaa itse toimistolle.

 • Toimii satojen paikallisten vuokrausyritysten kanssa yli 53 000 paikassa ympäri maailmaa.

Mitä emme pidä
 • Jotkut käyttäjät ilmoittavat asiakaspalvelukysymyksistä, jos varauksessa on ongelmia.

Kaikilla suurilla autovuokraamoilla on omat sovelluksensa, ja ne kaikki toimivat hienosti. Jos haluat asentaa vain yhden sovelluksen kymmenien sijasta, Rentalcars.com-sovellus on oikea tapa edetä. Tämän sovelluksen avulla voit nähdä alueesi autojen saatavuuden ja hinnoittelun kaikista tunnetuimmista autovuokraamoista.

Jos vuokraat pääasiassa yhdeltä vuokra-autotoimistolta, lataa heidän sovellus ja jos haluat varata lentoliput tai hotellin samanaikaisesti autosi kanssa, lataa Expedia- tai Kayak-sovellus. Muuten Rentalcars.com-sovelluksella on paras kattavuus useimmissa paikoissa, mihin tahansa päätätkin matkustaa.

Lataa:

Airbnb autonvuokraukseen: Turo

Mitä pidämme
 • Tarjoaa vaihtoehdon suurille vuokrausyrityksille.

 • Voit vuokrata autoja, joita et voi vuokrata tavallisilta autovuokraamoilta.

Mitä emme pidä
 • Koska vuokraat yksityisiltä puolueilta, kokemuksesi voivat vaihdella.

Turo on pohjimmiltaan autojen Airbnb. Sen sijaan, että vuokraat jonkun talon tai huoneiston, vuokraat heidän minibussin tai Ferrarin. Se on pohjimmiltaan vaihtoehto suurille vuokrausyrityksille, jotka voivat säästää rahaa, etenkin matkailun huippukauden aikana, jolloin tiettyjä ajoneuvoja voi olla vaikea löytää. Se tarjoaa myös pääsyn erikois- ja huippuluokan autoihin, joita tavallisilla vuokraamoilla ei vain ole.

Lataa:

Paras auton huoltosovellus: Drivvo

Mitä pidämme
 • Laskee automaattisesti polttoainetalouden, jotta voit säätää ajotapojasi vastaavasti.

 • Sisältää ajoneuvojen huoltotietojen hallinnan muistutuksilla.

 • Voi myös auttaa löytämään halpoja polttoainehintoja, jos muut alueellasi olevat ihmiset käyttävät sovellusta.

Mitä emme pidä
 • Mainokset voivat olla häiritseviä.

 • Vähemmän peittoa kuin GasBuddy polttoaineiden hinnoilla.

Drivvo on tarvitsemasi sovellus, jos haluat seurata autollesi liittyviä kuluja ja pitää yllä huoltotöitä. Perustoiminnot edellyttävät mittarilukeman lisäämistä aina polttoaineen täyttöön, ja se kerää ajan mittaan ennusteen siitä, kuinka paljon autosi käyttö maksaa. Tämä helpottaa huomattavasti autoon liittyvien kulujen budjetointia tulevaisuudessa.

Lataa: