Skip to content

Wazen ja Spotifyn käyttö samanaikaisesti

19 de maaliskuu de 2021

Wazen kaltaisen navigointisovelluksen käyttö on erittäin kätevää, samoin kuin musiikin suoratoisto Spotifyn kautta. Sen sijaan, että nämä kaksi sovellusta kilpailevat toistensa kanssa äänivallan käytöstä, voit linkittää Waze- ja Spotify-tilisi yksinkertaistettuun (ja turvalliseen) Spotify-hallintaan Waze-sovelluksessa.

Kuinka määrittää Spotify- ja Waze-integraatio

Näin hallitset (turvallisesti) Spotifea Waze-sovelluksessa.

 1. Ladattu ja kirjauduttu Waze- ja Spotify-sovelluksiin.

 2. Käynnistä Spotify ja valitse sitten Koti vasemmassa alakulmassa.

 3. Napauta vaihde -kuvake oikeassa yläkulmassa avataksesi Spotifyn asetukset.

 4. Valitse Sosiaalinenja vaihda sitten päälle Waze-navigointi.

  Spotify Wazessa on suunniteltu siten, että voit selata sisältöä vain ajoneuvosi ollessa paikallaan tai jos kerrot sovellukselle, että olet matkustaja. Voit kiertää tämän menemällä suoraan Spotify-sovellukseen, mutta on parempi pitää silmäsi tiellä.

 5. Sininen banneri ilmestyy ja kehottaa sinua siirtymään Waze-sovellukseen. Jos suostut, Waze käynnistää ja kysyy, haluatko liittää Wazen Spotify-tilillesi. Valitse Okei, ja kelluva Spotify-kuvake ilmestyy Waze-kartallesi.

Kuinka linkittää Waze ja Spotify Waze-sovelluksen avulla

Voit linkittää Wazen ja Spotifyn myös Waze-sovelluksesta. Näin:

 1. Avaa Waze ja valitse Suurennuslasi vasemmassa alakulmassa ja valitse sitten rataskuvake vasemmassa yläkulmassa avataksesi Wazen asetukset.

 2. Selaa alaspäin ja valitse Audio Player.

 3. Täällä voit kytkeä soittimen kelluvan karttakuvakkeen päälle tai pois päältä, päättää, haluatko seuraavia kappaleilmoituksia, ja sallia useiden äänisoittimien (mukaan lukien Spotify) pääsyn Wazeen. Vaihda Spotify kohtaan Päällä ja sinun pitäisi nyt nähdä kelluva Spotify-kuvake (vihreä piste) Waze-kartallasi.

 4. Valitse Spotify avata yksinkertaistettu Spotify-valikko suoraan Wazessa, jolloin näet nopeasti asemaluettelosi ja voit ohittaa, kelata taaksepäin tai keskeyttää nykyisen kappaleen.