Skip to content

WhatsApp Androidille saadakseen oman tumman tilansa

2 de heinäkuu de 2021

Mitä: Pimeä tila on tulossa WhatsApp for Android -ohjelmaan, joka on suosittu chat-sovellus, joka tarjoaa täyden salauksen.
Miten: Android-beeta-käyttäjät, joilla on sovelluksen versio 2.20.13 Google Play -betaohjelman kautta, voivat käyttää tilaa nyt
Miksi sinä välität: Pimeässä tilassa voi näkyä ”kuka välittää” -ominaisuus, mutta se voi olla erittäin hyödyllinen niille, jotka tarvitsevat katsella näyttöään pimeässä ympäristössä.

Olitpa valtava ”pimeän tilan” fani vai ei, on vaikea sanoa, että ominaisuus ei ole tärkeä. Tumma tila on otettu käyttöön Windows 10: ssä, macOS: ssa, iOS: ssä ja Androidissa yleensä sekä useissa kolmansien osapuolten sovelluksissa näille alustoille, kuten Gmail. Se auttaa silmien rasituksessa, kun ympäristön valo on himmeä, ja se voi säästää myös akkua. WhatsApp-harrastaja-sivuston WABetaInfo mukaan WhatsAppin 2.20.13-beetaversiolla, joka on saatavana Google Play Beta -ohjelman kautta, on nyt oma tumma tila. On todennäköistä, että ominaisuus näkyy myös tavallisessa sovelluksessa päivityksenä pian. Vaikka beeta-ohjelma ei hyväksy uusia rekisteröitymisiä, sivusto tarjoaa APK: n, jonka voit ladata ja asentaa (tai ladata sivulle) Android-laitteellesi saadaksesi ominaisuuden. Siirry vain kohtaan asetuksetsitten Chatit WhatsApp-sovelluksessa sen käynnistämiseksi. Kun se on otettu käyttöön WhatsAppissa, voit asettaa Light-teeman, Dark-teeman tai antaa WhatsAppin hallita näitä kahta järjestelmän oletusasetusten kautta (Android Q tukee Dark-tilaa koko järjestelmässä). Jos sinulla on aikaisempi Android-käyttöjärjestelmä, voit asettaa tumman tilan WhatsAppissa Battery Saver -asetusten kautta.

Via: Engadget.