Skip to content

WhatsApp kaksinkertaistaa videokeskustelun osallistujien määrän

2 de heinäkuu de 2021

WhatsApp-end-to-end-salaus varmistaa, että videopuhelut ovat turvallisia, ja nyt heissä voi olla kaksinkertainen määrä ihmisiä.

WhatsApp on kaksinkertaistanut mahdollisten samanaikaisten videopuheluiden osallistujien määrän kahdeksaan, jotta useammat ihmiset voisivat muodostaa yhteyden pandemian kotitilausten aikana.

Salaus: WhatsAppissa on end-to-end-salaus, mikä tarkoittaa, että video- (ja tekstikeskustelusi) ovat kaikki turvassa uteliailta katseilta, jopa Facebookin omistaman WhatsAppin itsensä. Sovellus on saatavana iOS- ja Android-laitteille, ja se toimii hyvin hitaammissa verkoissa, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon muille salatuille ratkaisuille, kuten vain Applelle tarkoitettu FaceTime.

Kilpailu: Edellä mainittu FaceTime antaa jopa 32 ihmiselle mahdollisuuden keskustella kerralla, kun taas Zoom (ei salattu end-to-end) vaatii jopa 1000 osallistujaa kerrallaan. Skypellä on 50 hengen raja, Google Hangouts sallii jopa 10 (tai 25, jos olet palkattu yrityskäyttäjä), ja Facebook-huoneiden avulla 50 henkilöä kerrallaan voi keskustella. Zoomin tavoin mikään näistä ratkaisuista ei kuitenkaan ole salattu päästä päähän.

Bottom line: Kotona pysymisessä virtuaalinen läsnäolo-todellisuus on tärkeä vaihtoehto suojatun videokeskustelusovelluksen avulla, joka toimii kaikissa laitteissa ja verkoissa. Nyt kun WhatsApp sallii yli niukan neljä käyttäjää kerrallaan, siitä voi tulla uusi suosikkitapa pitää yhteyttä.

Via: 9to5Mac

Lisätietoja videoneuvotteluista