Skip to content

WhatsApp Plus: Mikä se on ja miten se eroaa WhatsAppista

1 de heinäkuu de 2021

WhatsApp Plus on epävirallinen sovellus, joka kopioi suositun pikaviestipalvelun WhatsApp ja lisää siihen joitain lisäominaisuuksia. Ennen kuin sukelat kokeilemaan WhatsApp Plus -ohjelmaa, on tärkeää tietää, mitä siihen liittyy. WhatsApp Plus on saatavana vain Android-puhelimille. IOS-vastaavaa ei tällä hetkellä ole.

Mikä on WhatsApp Plus?

WhatsApp Plus on Android-älypuhelimille tarkoitettu sovellus, joka toimii kuin WhatsApp premium -palvelu, joka lisää lisäominaisuuksia nykyiseen WhatsApp-sovellukseesi. Suurimmaksi osaksi sen avulla voit mukauttaa kokemustasi laajasti, esimerkiksi asentamalla teemoja tai uusia fontteja.

On kuitenkin haittoja. Ensinnäkin, se ei ole virallinen sovellus. Et voi ladata sitä Google Play Kaupasta. Sen sijaan sinun on ladattava APK-tiedosto ja asennettava se manuaalisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun on tiedettävä, että olet ladannut sen turvallisesta lähteestä, muuten se voi varastaa tietojasi tai vahingoittaa puhelinta. Jotkut huijaukset viittaavat siihen, että sinun on maksettava WhatsApp Plus tai WhatsApp Premium. WhatsApp on aina 100% ilmainen. Älä koskaan suostu maksamaan mitään tekemistä sen kanssa.

Mikä on ero WhatsApp Plusin ja WhatsAppin välillä?

WhatsApp Messengerillä ja WhatsApp Plus: lla on samanlaiset tarkoitukset – jotta ystävien lähettäminen olisi helppoa – mutta sinun on tiedettävä joitakin keskeisiä eroja, ennen kuin päätät käyttää WhatsAppia tai WhatsApp Plusia.

WhatsApp

Mitä pidämme

 • Se on virallinen sovellus, joten sitä on turvallista käyttää
 • Helpompi asentaa kuin WhatsApp Plus
 • Ei vaaraa siitä, että hänet kielletään
 • Turvallisempi kuin muut viestisovellukset

Mitä emme pidä

 • Rajoitetut mukautusvaihtoehdot
 • Ei kykyä asentaa eri teemoja
 • Ei useita tilejä
 • Et voi kumota viestejä

WhatsApp on turvallisin veto niille, jotka eivät tarvitse lisäominaisuuksia. Asennus suoraan Google Play Kaupasta kestää sekunteja, ja sen käyttö on erittäin helppoa. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään tekemästäsi tietoturvasi, ja se vain toimii. Se ei kuitenkaan tarjoa niin paljon ominaisuuksia kuin WhatsApp Plus.

WhatsApp Plus

Mitä pidämme

 • Voit muuttaa WhatsAppin värejä, fontteja ja teemoja
 • Voit poistaa äänipuhelut käytöstä ja piilottaa profiilikuvasi
 • Useiden tilien tuki – jopa 4 tiliä
 • Mahdollisuus peruuttaa aiemmin lähetetyt viestit

Mitä emme pidä

 • Ei yhtä turvallinen kuin WhatsApp ja ei yhtä turvallista lähettää luottamuksellisia tietoja
 • Sinut saatetaan kieltää WhatsAppilta sen käytöstä
 • Asennus on hankalampaa kuin tavallinen sovellus
 • Tuki voi lopettaa milloin tahansa, koska se on epävirallista

WhatsApp Plus on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat hemmotella sovelluksiaan. Se tarjoaa laajat mukautusominaisuudet, kuten mahdollisuuden muuttaa sovelluksen teemoja, fontteja ja värejä. On myös hyödyllistä pystyä piilottamaan profiilikuvasi tai kirjoittaessasi viestiä. Se on kuitenkin vähemmän turvallinen kuin virallinen sovellus. Ei ole takeita siitä, kuinka kauan sitä tuetaan, ja WhatsApp voi kieltää sovelluksen käytön. Jos päätät asentaa WhatsApp Plus -palvelun, saatat joutua poistamaan alkuperäisen WhatsApp-sovelluksen laitteeltasi. Varmista aina, että sinulla on täydellinen varmuuskopio kaikesta, mitä et halua menettää, ennen kuin teet tällaisia ​​muutoksia.

Onko WhatsApp Plus turvallinen käyttää?

Epävirallisena sovelluksena WhatsApp Plus ei ole yhtä turvallinen käyttää kuin virallinen WhatsApp-asiakas. Foorumeilla on ehdotettu, että joidenkin käyttäjien tilit on kielletty WhatsApp Plus -palvelun käytöstä. On myös ongelma, että uskot epäviralliselle sovellukselle tietojasi, kuten chat-historian, yhteystietoluettelon ja kaikki tiedostot, jotka voit jakaa palvelun kanssa. On tärkeää olla tietoinen riskistä ja olla varovainen jakamiesi asioiden suhteen. Kun lataat WhatsApp Plus -palvelun ensimmäisen kerran, varmista, että se on peräisin hyvämaineisesta lähteestä, jotta saat parhaan mahdollisuuden turvalliseen kokemukseen. Jos olet kuitenkin tietoturvatietoinen, pysy mielessäsi virallisella WhatsApp Messenger -sovelluksella.