Skip to content

WHO käynnistää kampanjan videopelien rohkaisemiseksi yhdessä

9 de heinäkuu de 2021

Miksi tällä on merkitystä

Kun organisaatio, joka on historiallisesti varoittanut ihmisiä ”peliriippuvuudesta”, kannattaa yhdessä pelaamista karanteenissa, tiedät, että maailma on muuttunut.

Maailman terveysjärjestö (WHO) on tehnyt yhteistyötä useiden suurten videopelien kustantajien kanssa edistääkseen #PlayApartTogether-aloitetta. Se kannustaa ihmisiä pelaamaan videopelejä keskenään samalla, kun he ovat turvautuneet paikalleen ja etääntyneet sosiaalisesti COVID-19-pandemian aikana.

Mitä se nyt on? Tämä on sama globaali organisaatio, joka ajatteli ”peliriippuvuuden” käsitettä viime aikoina, joten tiedät, että asiat muuttuvat, kun he tekevät yhteistyötä sellaisten peliyritysten kanssa kuin Activision Blizzard (Overwatch, Kohtalo 2), Mellakkapelit (League of Legends) ja taskuhelmet (Sota lohikäärmeet), sekä suoratoistoalustat, kuten Twitch ja YouTube Gaming.

Kokonaiskuva: Ajatuksena on kannustaa ihmisiä noudattamaan WHO: n ohjeita auttaakseen hidastamaan COVID-19: n leviämistä sosiaalisella etäisyydellä, pesemällä kätesi ja hyvällä hengitysetiketillä.

Mitä he sanoivat: ”Fyysisen etäisyyden ei pitäisi tarkoittaa sosiaalista eristäytymistä! Pysykäämme fyysisesti erillään – ja ryhdymme muihin kansanterveydellisiin toimiin, kuten käsien hygieniaan – tasoittamaan käyrää ja #PlayApartTogether auttaaksemme valtaa tämän kriisin läpi”, sanoi Riot Gamesin toimitusjohtaja Nicolo Laurent lausunnossa. ”Riotersille pelien pelaaminen on muutakin kuin pelaamista; se on mielekästä elämän harjoittamista. Ja nyt pelaaminen miljardeille pelaajille ympäri maailmaa voi auttaa ihmishenkien pelastamisessa. Voitetaan tämä COVID-19-pomo taistelu yhdessä . ”

Alarivi: Ihmiset viettävät enemmän aikaa sisätiloissa tasoittamaan käyrää; videopelit voivat olla kiinteä osa pitämään itseäsi ja lapsiasi mukana ja viihdyttämässä kriisin aikana. Nyt jopa maailmanlaajuiset terveysvirastot ovat samaa mieltä.

Kautta: Digitaaliset trendit

Lisätietoja moninpelistä