Skip to content

Wi-Fi-yhteyden määrittäminen Nintendo 3DS -laitteellesi

20 de kesäkuu de 2021

Nintendo 3DS voi siirtyä verkkoon Wi-Fi-yhteyden kautta. Tämä on välttämätöntä, jotta voit pelata online-moninpelejä ystävien kanssa, selata Internetiä ja ladata tiettyä sisältöä 3DS: ään. Onneksi Wi-Fin määrittäminen toimimaan Nintendo 3DS: n kanssa on helppoa.

Yhdistä Nintendo 3DS Wi-Fi-verkkoon

 1. Napauta alareunassa Järjestelmäasetukset (jakoavainkuvake).

 2. Valita Internet-asetukset.

 3. Napauta Yhteysasetukset.

 4. Voit määrittää enintään kolme yhteyttä. Napauta Uusi yhteys.

 5. Halutessasi voit katsella Nintendo 3DS: n sisäänrakennettua opetusohjelmaa. Muussa tapauksessa valitse Manuaalinen asennus.

 6. Täältä voit valita yhden useista yhteysvaihtoehdoista. Todennäköisesti yrität saada Nintendo 3DS -laitteen muodostamaan yhteyden kotireitittimeen, joten valitse Hae tukiasemaa saada Nintendo 3DS etsimään Wi-Fi-verkkoa alueellasi.

 7. Kun 3DS etsii luettelon tukiasemista, valitse käyttämäsi.

 8. Jos salasana suojaa yhteyttä, sinun on annettava se nyt.

  Etkö tiedä Wi-Fi-salasanaa? Katso alla olevasta vinkistä, mitä voit tehdä.

 9. Kun yhteys on tallennettu, 3DS suorittaa yhteystestin automaattisesti. Jos kaikki on kultaista, saat nopeasti ilmoituksen siitä, että Nintendo 3DS on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon.

 10. Se siitä! Niin kauan kuin Nintendo 3DS: n Wi-Fi-ominaisuudet ovat päällä (tämä voidaan vaihtaa laitteen oikealla puolella sijaitsevan kytkimen kautta) ja olet verkon kantaman sisällä, Nintendo 3DS siirtyy verkkoon automaattisesti.

Vinkkejä

Jos et näe verkkoasi näkyvissä vaiheen 7 aikana, varmista, että olet riittävän lähellä reititintä, jotta se voi tuottaa riittävän voimakkaan signaalin. Jos siirtyminen lähemmäksi ei auta, irrota reititin tai modeemi seinästä, odota 30 sekuntia ja kiinnitä sitten kaapeli uudelleen. Odota, että se käynnistyy uudelleen kokonaan ja tarkista sitten, näkyykö 3DS-laitteesi sen. Jos et tiedä reitittimesi salasanaa, joka sinun on liitettävä 3DS: ään Wi-Fi-verkkoon, saatat joutua vaihtamaan reitittimen salasanan tai palauttamaan reitittimen takaisin tehdasasetuksiin, jotta voit käyttää sitä oletusasetuksilla. Salasana.