Skip to content

Wii U GamePad: kannettava pelijärjestelmä?

21 de kesäkuu de 2021

Nintendo Wii U on kotivideopelikonsoli ja Wii: n seuraaja. Se kilpailee Microsoft Xbox Onen ja Sony PlayStation 4: n kanssa. Wii U GamePad on Wii U -pelikonsolin vakio-ohjain. Se näyttää kannettavalta pelijärjestelmältä, mutta se ei toimi kuten Nintendo 3DS tai Nintendo DS.

Wii U GamePad on ohjain

Wii U ei ole kannettava pelijärjestelmä, ja toisin kuin Nintendo DS ja Nintendo 3DS, ohjainta ei ole tarkoitettu pelattavaksi talon ulkopuolella tai Wii U -konsolin ulkopuolella. Kuten Wii, Wii U -konsoli on tarkoitettu pelattavaksi sisätiloissa. Sen merkittävin piirre on ohjaimeen upotettu 6 tuuman kosketusnäyttö, jonka avulla on helppo ymmärtää, miksi sitä voidaan erehtyä kannettavaksi pelijärjestelmäksi. GamePad-ohjaimessa on ohjaimet, jotka näyttävät tutuilta kaikille, jotka ovat koskaan käyttäneet DS: ää tai 3DS: ää. Se ei kuitenkaan ole erillinen laite. Voit viedä Nintendo DS: n tai 3DS: n mihin tahansa, ja se toimii. Jos erotat Wii U GamePad -ohjaimen Wii U -konsolista, se ei toimi.

Kuinka Wii U -ohjain toimii

Wii U -ohjain lähettää tietoja langattomasti Wii U -konsoliin ja sieltä käyttämällä omaa siirtoprotokollaa ja ohjelmistoja. Konsoli on olennainen osa Wii U -järjestelmää. Ilman sitä ohjain on hyödytön. Vaikka voit päättää pelata Wii U -pelejä ohjaimen sulautetulla näytöllä television sijaan, ohjain ei ole erillinen pelikonsoli. Se sanoi, että sillä on paljon hienoja ominaisuuksia. Kun Wii U GamePad on lähellä Wii U -konsolia, se voi:

  • Tarjoa toisen näytön toiminnot.
  • Käytä pelaamiseen GamePadissa ilman TV-näyttöä.
  • Käytä television kaukosäätimenä.
  • Toimi yhdessä muiden yhteensopivien Wii-ohjainten kanssa.
  • Helpota visuaalista keskustelua ohjaimen etukameralla.

Tietoja Wii U -konsolista ja GamePadista

Kun ostat Wii U: n, konsoli, GamePad ja tarvittavat liittimet toimitetaan pakkauksessa. Jos useampi kuin yksi henkilö aikoo pelata, sinun on ostettava ylimääräinen ohjain, mutta se ei ole GamePad, koska Wii U ei tue useampaa kuin yhtä. Jos omistat tai aiot ostaa paljon pelejä, saatat tarvita ulkoisen aseman, koska Wii U -konsolissa ei ole paljon tallennustilaa. Wii U tukee ulkoisia asemia, jotka on kytketty yhteen konsolin neljästä USB-portista. Nintendo ylläpitää luetteloa yhteensopivista ulkoisista asemista. Wii U -konsoli on taaksepäin yhteensopiva aiempien Wii-pelien kanssa, ja tarjolla on paljon upeita pelejä. Muita lisävarusteita, jotka haluat ehkä lisätä, ovat mikrofoni, kuulokkeet ja kilpapyörä.