Skip to content

Wii U -selainvihjeitä

21 de kesäkuu de 2021

Wii U: n Internet-selain on ohjelmisto, jota käytämme eniten Wii U: ssa, koska haluamme selata Internetiä sohvalta ja koska käytämme Plex Media Server -palvelinta videon suoratoistoon tietokoneeltani Wii U: han. ovat hyvin tunnettuja, kuten kyky soittaa siihen pelatessasi apua etsiäksesi tai kuvakaappauksia ladataksesi. Muut löydetään pian, kuten liipaisupainikkeiden välilehdenvaihtotoiminto. Mutta tässä on joitain käteviä ominaisuuksia, joita et ehkä ole havainnut.

Lisää sanat automaattiseen täydennykseen

Jotkut tekstinsyöttöohjelmistot muistavat yksinkertaisesti jokaisen kirjoittamasi sanan, mutta Wii U -selain (kuten Android-puhelimeni) on sanottava lisäämään sana sanakirjaansa. Kirjoita se kirjoittamalla sana ja napauttamalla sitä tekstinsyöttöruudun alla olevassa automaattisen täydennyksen alueella.

Etsi verkkosivun osa nopeasti

Jos sinulla on kiire päästä jonnekin pitkään asiakirjaan, sinun ei tarvitse selata yhtä näyttöä kerrallaan. Pidä ZR ja Z L samaan aikaan ja näet supistetun version verkkosivusta, jota voit navigoida kallistamalla peliohjainta ylös tai alas. Vaikka kutistunutta tekstiä ei voida lukea, se sopii erinomaisesti sivun skannaamiseen jotain suurempaa, kuten kuvaa varten, tai asiakirjan alkuun tai loppuun.

Piilota selaimesi kaikilta huoneessa olevilta

Selaimen Nintendo-y-ominaisuus on kyky tuoda verho alas televisioon, kun jatkat selaamista peliohjaimella. Jonkin ajan kuluttua Mii ilmestyy verhon eteen tekemässä taikatemppuja, ellet käytä selainta pelin päällä, jolloin näet kyseisen pelin nykyisen näytön. Nintendo kuvasi tämän tapana esimerkiksi etsiä videota salaa, avaa sitten verho, kun se on valmis, ja anna ystäviesi nauttia, vaikka voit käyttää sitä myös, jos et vain halua ihmisten näkevän mitä sinä ’ katselen uudelleen. Sulje tai avaa verho painamalla X. Jos pidät alhaalla X kun verho on kiinni, saat fanfarin ennen kuin se avautuu.

Katso video selatessasi Internetiä

Monille ihmisille yksi Wii U -selauskokemuksen mielenkiintoisimmista hetkistä on ensimmäinen kerta, kun he huomaavat, että kun katsot videota Wii U: lla, videon poistaminen peliohjaimen näytöltä, kun painat oikeassa alakulmassa olevaa pientä nuolta, jonka avulla voit jatkaa Internetin selaamista, kun videota toistetaan televisiossa. Täydellinen niille, jotka eivät voi vastustaa moniajoa.

Piilota / näytä työkalurivi

Haluatko hieman enemmän näytön kiinteistöjä? Vasemman analogisen sauvan painaminen vaihtaa alemman siirtymispalkin ja, jos katsot videota, ylintä videopalkkia. Tietenkin on mahdollista tehdä tämä vahingossa, joten jos selaat koskaan ja huomaat, että navigaattorisi tai videotoiston ohjaimet puuttuvat, paina sauvaa saadaksesi ne takaisin.

Sulje välilehti B-painikkeella

Kuten useimmat modernit selaimet, voit avata useita selausikkunoita (välilehtiä) Wii U -selaimessa (enintään kuuteen, minkä jälkeen jokainen avattu välilehti sulkee vanhimman välilehden) joko navigointipalkista tai painamalla linkkiä, kunnes se tarjoaa navigointivalikon. Voit sulkea välilehden tietysti napsauttamalla X kyseiselle välilehdelle siirtymispalkissa, mutta nopein tapa sulkea avoinna oleva välilehti on pitää B-painike alas puoli sekuntia ja vapauta sitten.

Nopea videonavigointi

Yksi suosikkilisäyksistämme Wii U: n 4.0-järjestelmäpäivityksestä oli kyky selata videoita eteenpäin tai eteenpäin. Oikean ja vasemman olkapainikkeen avulla voit hypätä 15 sekuntia eteenpäin tai 10 sekuntia taaksepäin samalla kun pidät oikeaa painiketta painettuna, video toistetaan kaksinkertaisella nopeudella.

Korjaa Youtube: n ”Videot, joita ei ole saatavilla tällä laitteella” -virhe

Emme tiedä, miksi Youtube kieltäytyy toistamasta joitain videoita joillakin laitteilla, mutta tiedämme, miten kiertää se Wii U: lla. Salaisuus on selaimen ”Aseta käyttäjäagentti” -asetus (napauta Mii: täsi, napauta Aloitussivu, napauta asetukset, vieritä hana alas Aseta käyttäjäagentti), jonka avulla selain voi naamioitua toiseksi selaimeksi. Huomaa, että käyttäjäagentin asettaminen iPadiin toimii hyvin; kun asetamme sen Internet Exploreriksi, se kertoo, että videon toistamiseen tarvitsemme salaman.