Skip to content

Windows Media Player 12: n ilmaiset laajennukset

17 de kesäkuu de 2021

Windows Media Player 12 on osa Windows 7-, Windows 8.1- ja Windows 10 -käyttöjärjestelmää. Se hyväksyy kolmansien osapuolten ohjelmistolaajennukset aivan kuten Windows Media Playerin aiemmat versiot. Ne lisäävät tyypillisesti uusia vaihtoehtoja tai parantavat olemassa olevia sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Tässä on joitain parhaita ilmaisia ​​laajennuksia, jotka on suunniteltu digitaalisia musiikkitehtäviä varten.

Windows Media Player Plus

Windows Media Player Plus -laajennuksen voidaan ajatella olevan enemmän työkalupakki kuin yksi tietty lisäosa. Se sisältää paljon työkaluja Windows Media Player 12: n parantamiseksi. Jos esimerkiksi haluat muokata edistyneitä metatietoja, sen Tag Editor Plus -työkalu antaa sinulle useita vaihtoehtoja. Upotetun albumikuvan muokkaaminen on vain yksi vaihtoehto – voit katsella, muuttaa tai poistaa kappaleen kuvan suoraan. Voit myös suorittaa muita hyödyllisiä tehtäviä Windows Media Player Plus -sovelluksen avulla, kuten levyn numerointi, WMP-ohjelman pysäyttäminen tai sulkeminen soittolistan päättymisen jälkeen tai määrittelemällä se muistamaan kappale, jota soitit seuraavan kerran, kun käynnistät WMP: n. Tätä ilmaista laajennusta suositellaan, jos haluat lisätä valikoiman hyödyllisiä työkaluja digitaalisen musiikin järjestämiseen ja toistamiseen.

WMP-näppäimet

Useimpien jukebox-ohjelmistojen, mukaan lukien Windows Media Player 12, ongelma on, että heidän käyttämänsä pikanäppäimet eivät yleensä ole konfiguroitavissa. Jos kuitenkin asennat WMP Keys -laajennuksen, sinulla on yhtäkkiä tapa mukauttaa WMP 12 -pikanäppäimet. Kaikkia pikanäppäimiä ei voi muokata WMP-näppäimillä, mutta yleisiä, kuten Toista / Tauko, Seuraava / Edellinen ja Eteen / Taaksepäin-skannaus, voidaan muuttaa. Jos haluat käyttää pikanäppäimiä toistuvien tehtävien nopeuttamiseksi, mutta et pidä oletusasetuksista, WMP-näppäimet on kätevä laajennus.

Lyrics Plugin

Lyrics Pluginin kotisivu

Lyrics Plug-In on lisäosa, joka on suosituin tapa laajentaa Windows Media Player 12: n hyödyllisyyttä. Sen sijaan, että kaikki sanat näytetään kerralla kuten jotkut lyrics-laajennukset, tämä lisäosa käyttää ajastettuja sanoituksia joten näet sanat näytöllä reaaliajassa kappaleen soidessa. Lyrics Plug-in käyttää tätä varten online-tietokantaa, joten sen käyttämiseen tarvitaan Internet-yhteys.

Directshow-suodattimet

Directshow Filters lisää tuen FLAC-, OGG Vorbis- ja muille muodoille. Vaikka nämä avoimen lähdekoodekin koodekit eivät ole todellisia Windows Media Player -laajennuksia, ne korjaavat yhteensopivuuskuilun. Kun asennat ne, FLAC-tiedostoja voi toistaa suoraan WMP 12: ssa. Sen lisäksi, että FLAC-tiedostoja ei tarvitse muuntaa niitä häviölliseen muotoon, Directshow-suodattimet lisäävät myös Ogg Vorbis-, Theora-, Speex- ja WebM-äänimuotoja.