Skip to content

Xbox 360 -pelien kysyntä – usein kysytyt kysymykset

29 de kesäkuu de 2021

Xbox 360: n hieno ominaisuus on, että voit ostaa Xbox 360 -versiota ja alkuperäisiä Xbox-pelejä Xbox Network Marketplacelta. Ainoa ongelma on, että hinnat ovat yleensä korkeammat – joissakin tapauksissa paljon korkeammat – kuin maksaisit samasta pelistä eBayssa tai GameStopilla. Mistä tiedät, mitkä Games on Demand on syytä ostaa ja mitkä ohittaa? Täältä löydät vinkkejä ostettavista peleistä sekä vastauksia kaikkiin muihin kysyttäviin peleihin.

Mikä on Xbox 360 -pelit tarvittaessa?

Games on Demand on palvelu Xbox Network Marketplacessa, josta voit ostaa kokonaisia ​​Xbox 360- ja Xbox-pelejä. Ne ovat pelien täysversioita, ja vain muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta (esimerkiksi Halo 3 lataa moninpelikarttoja paljon hitaammin, joten sitä ei suositella ladattavaksi), ne toimivat täsmälleen kuten vähittäiskaupan versio. Pelit on tallennettu kiintolevylle tai muulle tallennuslaitteelle (kuten USB-muistitikku), ja ne voivat viedä jopa 7 Gt tilaa, joten varmista, että sinulla on tarpeeksi tilaa ennen lataamista.

Millainen on DRM for Games on Demand?

DRM for Games on Demand on vakio Xbox 360 DRM. Lataamasi pelit on sidottu Gamertagisi sekä järjestelmään, johon latait sen. Ne voidaan poistaa kiintolevyltä ja ladata uudelleen lataushistoriastasi niin monta kertaa kuin haluat.

Digitaaliset Xbox 360 -pelit toimivat myös Xbox Onella!

Nyt kun Xbox 360: n taaksepäin yhteensopivuus on lisätty Xbox Oneen, kaikki digitaalisesti ostamasi yhteensopivat Xbox 360 -pelit lisätään automaattisesti Xbox Onen ”Valmiina asennettavaksi” -luetteloon, jotta voit ladata ja pelata niitä siellä. Katso luettelo taaksepäin yhteensopivista Xbox 360 -peleistä.

Paljonko kysytyt pelit maksavat?

Xbox 360 Games on Demand -pelejä on saatavana monenlaisilla hinnoilla, vain muutamasta dollarista aina täyteen hintaan 60 dollarin MSRP. Hintojen ero GoD: n ja fyysisen kopion välillä voi olla välillä 2-3 dollaria aina 20-30 dollaria + enemmän digitaaliselle kopiolle. Pelkästään siksi, että ne saattavat maksaa hieman enemmän, se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että Games on Demand -versiota ei kannata ostaa. Microsoftilla on viikoittaisia ​​erikoistarjouksia ja myyntiä sekä runsaasti myyntiä ympäri vuoden, mikä tekee Games on Demand -pelistä melko houkuttelevan. Hinnat, jotka ovat olleet täysin perusteettomasti korkeita, ovat jo kauan menneet. Lähes jokainen uusi vähittäiskaupan julkaisu saa myös digitaalisen Games on Demand -version heti tai pian julkaisun jälkeenkin, mikä on toinen positiivinen muutos palvelulle.

Pelit kullalla

Joka kuukausi Microsoft tarjoaa pari Xbox 360 Games on Demand -peliä ilmaiseksi Xbox Live Gold -tilaajille. Nämä pelit ovat ladattavissa ilmaiseksi muutaman viikon ajan ja ne ovat sinun ikuisesti, jos lataat ne. Games With Gold on saatavana myös Xbox Onella, tietysti erilaisilla peleillä.

Mitä pelejä on Demand -nimikkeitä kannattaa ostaa?

Tähän kysymykseen on vaikea vastata, koska kaikilla on erilaisia ​​ajatuksia arvon ja arvon suhteen, joten vaikka yksi henkilö saattaa olla halukas maksamaan palkkion digitaalisesta kopiosta, joku muu mieluummin vain säästää rahaa ja ostaa saman pelin GameStopilla. Emme anna luetteloa siitä, mikä on mielestämme sen arvoista ja mikä ei, mutta jaamme joitain vinkkejä siitä, kuinka selvittää asiat itse.

  • Tarkista hinnat – Ensimmäisen askeleen pitäisi tietysti olla tarkistaa hinnat Xbox.com Games on Demand -sivulta ja verrata sitä siihen, mitä GameStop veloittaa samasta pelistä. Joskus se on melko lähellä – käytetty Mass Effect 1: n kopio on hieman alle 20 dollaria GS: ssä ja 20 dollaria GoD: ssä – mutta joskus se on hyvin erilainen – Red Dead Redemption ilmestyi ensin GoD: ssä täydellä 60 dollarilla, enemmän kuin kaksi kertaa enemmän kuin käytetty kopio tuolloin. Vertaa hintoja aina.
  • Paljonko aika ja rahat ovat sinulle arvokkaita? – Games on Demand -pelin ostaminen maksaa yleensä enemmän kuin fyysinen vähittäiskaupan kopio. Sinun on kuitenkin päätettävä, kuinka paljon enemmän olet valmis maksamaan mukavuuden vuoksi. Ei tarvitse viettää aikaa mennä kauppaan, ei tarvitse ostaa kaasua, ei tarvitse käsitellä satunnaista snobbia, joka työskentelee (tai kauppaa siellä …) GameStopissa, ei tarvitse odottaa tuotetta, jos tilaat se verkossa, ei tarvitse vaihtaa levyjä, kun ostat GoD-kopion (koska se on aina kiintolevylläsi) jne., ovat kaikki mitä sinun on harkittava. Määritä GoD-pelin ja fyysisen kopion välinen hintaero mukavuusverona ja päättää, kuinka paljon se on sinulle arvoista.
  • Pelin laatu on tärkeää! – Samoilla linjoilla on myös otettava huomioon ostamasi pelin laatu. Jos se on peli, josta pidät jo, hinta, jonka saatat olla valmis maksamaan mukavuudesta, nousee. Mahdollisuus soittaa jotain suoraan kiintolevyltä ilman, että tarvitset levyä, on ehdottomasti muutaman ylimääräisen dollarin arvoinen, jos tiedät, että haluat toistaa sitä paljon. Myös uusinta-arvo tulisi ottaa huomioon. Jos tiedät pelaavan peliä muutaman kerran viikossa, tai jos se on todella pidettävä peli, jonka aiot pelata useita kertoja viikkojen / kuukausien / vuosien aikana, on Games on Demand -kopio aina odottamassa sinulle on melko mukava. Sanomme myös, ettemme laita liikaa varastoja arvosteluihin, kun ajatellaan Games on Demand -pelien ostamista. Sinun on muistettava, että pelit pisteytetään täyden MSRP-hinnan perusteella, ja on paljon pelejä, jotka saavat keskinkertaiset pisteet 60 dollaria, mutta näyttävät paljon paremmilta 20 dollaria.
  • Joskus hinta on kuitenkin liian korkea – Tietenkin, vaikka se olisi peli, jonka tiedät nauttivan ja haluat pelata paljon, Games on Demand -pelien hinnat ovat joskus liian korkeita. Hyvä nyrkkisääntö on, että 20 dollarin Games on Demand -peli on tarpeeksi houkutteleva, että pidämme sitä fyysisenä kopiona, jos hintaero on 5–6 dollaria. 30 dollarin GoD-peli on kovempi, ja rehellisesti sanottuna suurin osa niistä ei todennäköisesti ole sen arvoinen, mutta on kourallinen, jota saatat harkita vähittäishintavertailusta riippuen. 40 dollaria tai enemmän, ei ole mitään ostamisen arvoisia Games on Demand -tuotteita. Ei mitään. Nolla. Postinumero. Älä edes harkitse sitä. Arvoero on yleensä yli 15-20 dollaria, ja se on aivan liian paljon maksamaan mukavuudesta.

Entä alkuperäiset Xbox-pelit?

Vaikka palvelussa on satoja Xbox 360 -pelejä, alkuperäisiä Xbox-pelejä on vain muutama tusina ja niiden kaikkien hinta on 1200 MSP. Yleensä käytetty kopio OG Xbox -pelistä on melko vähän alhaisempi kuin GoD-hinta, mutta on olemassa kourallinen alkuperäisiä Xbox-pelejä, jotka ovat pitäneet arvonsa melko hyvin ja jotka ovat näkemisen arvoisia. Jälleen tarkista hinnat ennen ostamista. GameStop ei todellakaan enää sisällä alkuperäisiä Xbox-pelejä, joten sinun on tarkistettava hinnat eBayssa.