Skip to content

Xbox 360 -perheasetukset ja lapsilukko

29 de kesäkuu de 2021

Kun puhutaan lapsista ja videopeleistä, on yleensä parempi pelata pelejä nuorempien lasten kanssa sen sijaan, että päästät heidät yksin irti. Molemmille on hauskempaa, jos voit pelata yhdessä. Kun lapset kasvavat, et ehkä aina pysty seuraamaan, mitä he pelaavat ja kuinka kauan. Siellä Xbox 360: n ja Xbox One: n lapsilukko-ominaisuudet voivat auttaa sinua auttamaan sinua.

Xbox 360 -perheen asetukset

Xbox 360: n perheasetusten avulla voit rajoittaa pääsyä peli- tai elokuvasisältöön, jonka et halua lapsesi näkevän. Voit asettaa konsolin pelaamaan vain pelejä, jotka ovat alle tietyn ESRB-luokituksen, tai elokuvia, jotka ovat alle tietyn MPAA-luokituksen. Jos haluat käyttää järjestelmää itse tai haluat antaa lapsesi tarkastella jotain estettyä, napauta vain salasanaa, jonka määritit perheasetuksia määritettäessä.

Sinulla on myös useita vaihtoehtoja hallita, mitä lapsesi voivat nähdä ja tehdä ja kenen kanssa he voivat olla vuorovaikutuksessa Xbox-verkossa. Voit hyväksyä manuaalisesti ihmiset, jotka haluavat olla heidän ystäväluettelossaan. Voit valita, annatko heidän puhua ja kuulla äänikeskustelut keneltäkään, kenellekään tai vain heidän ystäväluettelossaan oleville ihmisille. Ja voit myös sanella, kuinka paljon he voivat tehdä Xbox Network Marketplacessa. Voit myös estää Xbox-verkon käytön kokonaan, jos haluat. Hieno uusi ominaisuus on, että voit asettaa konsolin pelaamaan vain tietyn ajan joka päivä tai jopa joka viikko. Voit asettaa päivittäisen ajastimen 15 minuutin välein ja viikkoajastimen 1 tunnin välein, jotta voit määrittää, kuinka kauan lapsesi voi pelata. Ilmoitukset ilmestyvät silloin tällöin, jotta lapsesi tietäisi, kuinka kauan hän on vielä jäljellä. Ja kun haluat pelata tai haluat antaa lapsesi leikkiä pidempään, napauta vain salasanaasi.

Xbox One -perheen asetukset

Xbox Onella on samanlainen asennus. Jokaisella lapsella voi olla oma tili (he ovat ilmaisia, ja jos sinulla on Xbox Live Gold XONE-laitteellasi yhdellä tilillä, se koskee niitä kaikkia), ja voit asettaa kullekin tilille oikeudet erikseen. Voit asettaa jokaiselle tilille yleiset oletusasetukset lapsille, teini-ikäisille tai aikuisille, mikä antaa erilaisia ​​vapausasteita, kuten kenen kanssa he voivat puhua / olla ystäviä, mitä he voivat nähdä ja käyttää kauppaa, ja enemmän. Halutessasi voit myös valita mukautetun asetuksen, jonka avulla voit määrittää manuaalisesti tarkalleen, mitä lapsesi voi käyttää pitkässä vaihtoehtoluettelossa. Saat lisätietoja lasten turvallisuudesta ja heidän peliaikansa rajoittamisesta (plus lisää) Xbox Onen lapsilukon käyttämisestä. Toinen hieno ominaisuus on, että toisin kuin aikaisemmin X360: lla, Xbox One -tilit voivat ”siirtyä”, joten niitä ei tarvitse sitoa lapsen ohjaimiin ikuisesti. Ne voidaan myös linkittää vanhemman tililtä ja määrittää omiksi Xbox Live Gold -tileiksi (oletettavasti lapsesi / teini / opiskelijasi omassa Xbox Onessa.