Skip to content

Xbox 360 -verkon vianmääritys

29 de kesäkuu de 2021

Microsoft Xbox -konsolit tukevat kotiverkkoyhteyksiä Xbox-verkkopalveluun monen pelaajan Internet-pelaamista varten. Valitettavasti nämä verkkoyhteydet voivat epäonnistua useista syistä. Jos kohtaat virheitä muodostaessasi yhteyden Xbox-verkkoon, noudata seuraavia ohjeita Xbox 360 -verkko-ongelmien vianmääritykseen.

Toimiiko Internet-palvelusi?

Ennen kuin vianmääritys tapahtuu itse Xbox 360: ssä, suorita pikatarkistus varmistaaksesi, että Internet-yhteys toimii. Jos mikään verkkoon kytketyistä tietokoneista ei pääse Internet-sivustoihin, sinun on ensin tehtävä kotiverkon vianmääritys.

Langattoman yhteyden ongelmat

Jotkut yleisimmistä Xbox 360 -yhteysongelmista liittyvät langattoman Wi-Fi-kokoonpanon ongelmiin.

Xbox 360 -hallintapaneeli – verkkoyhteystestit

Xbox 360 sisältää sisäänrakennetun verkon diagnostiikkaohjelman, joka on hyödyllinen yhteysvirheiden vianmäärityksessä. Suorita tämä apuohjelma siirtymällä kohtaan Järjestelmä kojelaudan alue, valitse Verkkoasetukset ja valitse sitten Testaa Xbox-verkkoyhteys suorittaa testi milloin tahansa. Jos Xbox 360: n sisäänrakennettu verkkodiagnostiikka epäonnistuu, näyttöön tulee seuraava viesti:

  • Tekninen määritysvirhe. Ota yhteyttä Xbox-asiakastukeen.

Tämä osoittaa verkkotilanteen, joka vaatii lisätutkimuksia. Xbox 360 -verkkodiagnostiikka sisältää seuraavat testit, jotka suoritetaan alla olevassa järjestyksessä. Xbox 360 -yhteysongelmien vianmääritysvaiheet riippuvat siitä, mikä testi ilmoittaa virheestä.

Verkkosovitin Tämä testi varmistaa, että Xbox 360: n ja sen verkkosovittimen välillä on fyysinen yhteys. Tulos näyttää ”Yhteys katkaistu”, kun tämä tarkistus epäonnistuu.

Langaton verkko Jos WiFi-verkkosovitin on kytketty Xbox 360: n USB-porttiin, tämä testi varmistaa, että sovitin on kytketty kotiverkon tukiasemaan. Xbox 360 ohittaa tämän testin, kun verkkosovitin on kytketty sen Ethernet-porttiin. Xbox käyttää USB-sovittimen sijaan automaattisesti Ethernetiin liitettyä sovitinta, jos sellainen on.

IP-osoite Tämä testi varmistaa, että Xbox 360: llä on kelvollinen IP-osoite.

DNS Tämä testi yrittää ottaa yhteyttä Internet-palveluntarjoajan (ISP) DNS-palvelimiin. Xbox 360 vaatii DNS-toiminnon Xbox-verkko pelipalvelimet. Tämä testi epäonnistuu, jos Xbox 360: llä ei ole kelvollista IP-osoitetta, joka on välttämätön osa DNS-toiminnoista.

MTU Xbox-verkkopalvelu edellyttää, että kotiverkossasi on tietty MTU (Maximum Transmission Unit). Vaikka tämä tekninen yksityiskohta voidaan yleensä jättää huomiotta kotiverkossa, MTU-arvot ovat tärkeitä verkkopelien suorituskyvylle. Jos tämä testi epäonnistuu, voit muuttaa verkon reitittimen tai vastaavan laitteen MTU-asetusta ongelman ratkaisemiseksi.

ICMP Xbox Network vaatii myös tietyn verkon teknisen tuen Internet Control Message Protocol (ICMP) -sanomille. ICMP on toinen Internetin tekninen yksityiskohta, jota usein ohitetaan turvallisesti kotiverkossa, mutta tämä tekniikka on tärkeää Xbox-verkon luotettavuuden ja suorituskyvyn kannalta. Jos tämä testi epäonnistuu, saatat joutua päivittämään reitittimen laiteohjelmiston tai tekemään joitain merkittäviä korjauksia.

Xbox-verkko Olettaen, että yllä olevat testit läpäisevät, Xbox Network -testi epäonnistuu yleensä vain, jos Xbox Network -tilitiedoissa tai itse Xbox-verkkopalvelimissa on ongelma. Sinun ei todennäköisesti tarvitse suorittaa mitään verkon vianmääritystä tässä tapauksessa.

NAT Verkko-osoitekäännös (NAT) on tekniikka, jota käytetään kotiverkossa yksityisyyden ylläpitämiseksi Internet-yhteyden yhteydessä. Toisin kuin muut testit, tämä viimeinen ei läpäise tai epäonnistua. Sen sijaan se raportoi verkon NAT-rajoitusten tason avoimista, kohtalaisista tai tiukoista luokista. Nämä rajoitukset eivät estä sinua muodostamasta yhteyttä Xbox-verkkoon, mutta voivat rajoittaa kykyäsi löytää ystäviä ja muita pelaajia kerran palvelussa.