Skip to content

Xbox Game Pass vs Ultimate: Mikä on ero?

30 de kesäkuu de 2021

Heillä voi olla hyvin samanlaisia ​​nimiä, mutta Xbox Game Pass ja Xbox Game Pass Ultimate tarjoavat melko erilaisia ​​palveluja. Jos mietit, kuka voittaa Xbox Game Pass vs Game Pass Ultimate -taistelussa, se ei ole niin yksinkertaista. Molemmat palvelut tarjoavat loistavaa vastinetta rahalle, kun tilaat tilanteeseen soveltuvan palvelun. Xbox Game Pass Ultimate maksaa hieman enemmän kuin Xbox Game Pass, joten sukelkaamme eroihin, jotta voit päättää, mikä on sinulle parhaiten. Kuten Netflix, et koskaan omista näitä pelejä, ja ne voidaan poistaa palvelusta milloin tahansa.

Yleiset havainnot

Xbox Game Pass

 • Saatavana kahdessa muodossa – Xbox Game Pass for PC ja Xbox Game Pass for Console.
 • Tarjoaa rajoittamattoman pääsyn yli 100 peliin joko PC: llä tai konsolilla valintasi mukaan.
 • Uusia pelejä lisätään säännöllisesti.

Xbox Game Pass Ultimate

 • Tarjoaa rajoittamattoman pääsyn yli 100 peliin sekä tietokoneella että konsolilla.
 • Sisältää Xbox Live Gold -jäsenyyden.
 • Sisältää Cloud Gaming -streaming-tuen.

Jos omistat joko Xbox One -konsolin tai pelitietokoneen tai aiot ostaa Xbox Series X: n tai Xbox Series S: n, kun se käynnistyy, Xbox Game Pass ja Xbox Game Pass Ultimate ovat loistavia vaihtoehtoja. Molemmat tarjoavat Netflix-tyylisen palvelun, jossa sinulla on pääsy satoihin peleihin osana tilausmaksua. Uusia nimikkeitä lisätään säännöllisesti, kun Xbox Game Studios käynnistyy palvelussa samana päivänä kuin ne julkaistaan. Sekä Xbox Game Pass että Xbox Game Pass Ultimate tarjoavat hyvää vastinetta rahalle, tarjoamalla käyttäjilleen satoja pelejä, kuten Netflix peleille. Erona on, että Xbox Game Pass vaatii sinun valitsemaan tämän tason käyttöoikeuden tietokoneellesi tai Xbox-konsolillesi, kun taas Xbox Game Pass Ultimate tarjoaa kirjaston peleistä molemmille muodoille. Xbox Game Pass Ultimate sisältää myös Xbox Live Gold -jäsenyyden, jotta konsolipelaajat voivat pelata verkossa sekä nauttia ilmaisista peleistä Games with Gold -palvelun kautta. Se tarjoaa myös Cloud Gaming -streaming-tuen, jotta pelaajat voivat suoratoistaa Xbox Game Pass -luettelon Android-älypuhelimiin tai -tablet-laitteisiin. Xbox Game Pass Ultimate tarjoaa paljon enemmän, mutta se maksaa enemmän. Jos haluat pelata vain yhdessä järjestelmässä, Xbox Game Pass sopii täydellisesti tarpeisiisi ja säästää samalla vähän rahaa joka kuukausi.

Yhteensopivuus: Xbox Game Pass Ultimate toimii useammalle järjestelmälle

Xbox Game Pass

 • Valinta joko PC- tai konsolikirjasto.
 • Toimii vain valitsemassasi järjestelmässä.

Xbox Game Pass Ultimate

 • Toimii sekä PC- että konsolikirjastossa.
 • Tarjoaa myös pilvipelaamisen suoratoiston merkityksen Androidille.

Yhteensopivuuden suhteen Xbox Game Pass Ultimate on monipuolisin. Se tarkoittaa, että voit pelata pelejä tietokoneellasi, Xbox Onella ja Xbox Series X- tai Xbox Series S -konsolilla. Se tarkoittaa myös, että voit suoratoistaa pelejä Android-älypuhelimeesi tai -tablet-laitteeseesi. Sen sijaan Xbox Game Pass edellyttää, että valitset yhden järjestelmän ja pidät siitä kiinni. Se on hieno, jos pelaat vain PC-pelejä tai pelaat vain konsolipelejä, mutta se voi olla rajoittavaa, jos aiot laajentaa näköalaa. Tämä pätee erityisesti nyt, kun puhelimeen on mahdollista suoratoistaa pelejä, joista voi olla hyötyä silloin tällöin.

Pelikirjasto: Laaja molemmille

Xbox Game Pass

 • Yli 100 peliä joko PC: llä tai konsolilla.
 • Uusia pelejä lisätään säännöllisesti.
 • Xbox Game Studios -pelit ovat saatavilla samana päivänä kuin ne käynnistetään.

Xbox Game Pass Ultimate

 • Yli 200 peliä sekä PC: ssä että konsolissa.
 • Jotkut pelit ovat samoja nimiä molemmissa muodoissa.
 • Uusia pelejä lisätään säännöllisesti.

Sekä Xbox Game Pass että Xbox Game Pass Ultimate -pelikirjastot ovat laajat. Jokaiselle on täällä jotain. Tärkeimmät otsikot, kuten Forza Horizon 4, Halo franchising ja Vaihteet franchising ovat kaikki saatavana sekä PC: llä että konsolilla. Pelikirjastot sisältävät myös monia indie-nimikkeitä, mikä tekee siitä ihanteellisen tavan kokeilla jotain uutta maksamatta mitään. Tietyissä tapauksissa pelejä on saatavana vain yhdessä muodossa. Esimerkiksi, Microsoftin lentosimulaattori on tällä hetkellä saatavana vain PC: lle Doom ikuinen on saatavana vain Xbox Onelle. Tämä muuttuu säännöllisesti ajan myötä, kun Microsoft pyrkii standardoimaan käytettävissä olevien pelien luettelon. Kaikissa tapauksissa, jos peli on kirjastossa ja sinulla on Xbox Game Pass Ultimate, voit suoratoistaa sen Cloud Gamingin kautta. Muista myös, ettet omista näitä pelejä. Kun heidät on poistettu pelikirjastosta, et voi pelata niitä osana tilausmaksua. Onneksi Microsoft pyrkii ilmoittamaan kahden tai kolmen viikon varoitusajasta ennen otsikoiden poistamista. Lisäksi saat 10% alennuksen kaikista peleistä, jotka päätät ostaa säilytettäväksi.

Hinnoittelu: Saat mitä maksat Xbox Game Pass Ultimate -tarjoamalla enemmän

Xbox Game Pass

 • 9,99 dollaria kuukaudessa yhdelle muodolle.
 • Usein saatavana halvemmalla kolmansien osapuolien jälleenmyyjien kautta.

Xbox Game Pass Ultimate

 • 14,99 dollaria kuukaudessa ja sisältää kaikki muodot.
 • Saatavana usein myös halvemmalla kolmansien osapuolien jälleenmyyjien kautta.

Xbox Game Pass on halvin vaihtoehto tavallisella 9,99 dollaria kuukaudessa Microsoft Storen kautta. Jos sinulla on vain yksi järjestelmä pelaamiseen, se on hyvä tarjous, joka on Netflix-hintojen mukainen. Kuitenkin ylimääräisestä 5 dollaria kuukaudessa saat pääsyn pelikirjastoihin sekä tietokoneelle että konsolille. Saat myös Xbox Live Gold -jäsenyyden, joka on ainoa tapa pelata pelejä verkossa Xbox One- tai Xbox 360 -konsolin kautta. Mukana on myös säännöllisiä ilmaisia ​​pelejä, jotka pysyvät pysyvästi Games with Gold -palvelun kautta, joka tarjoaa kolmesta neljään peliä kuukaudessa. Vastinetta rahalle Xbox Game Pass Ultimate tarjoaa eniten ominaisuuksia, mutta vain, jos käytät niitä todella.

Lopullinen tuomio: Xbox Game Pass Ultimate on paras, mutta vain jos tarvitset sen palveluita

Jos raha ei ole esine, Xbox Game Pass Ultimate on paras tarjous. Vaikka pelaat vain yhdessä järjestelmässä, saat Xbox Live Gold -jäsenyyden, joka on erittäin hyödyllinen Xbox One -omistajille. Voit myös käyttää Cloud Gaming-suoratoistopalveluja milloin tahansa. Suosittelemme Xbox Game Pass Ultimatea ennen kaikkea Xbox-omistajille Xbox Live Goldin tarjoamien etujen ja tosiasian vuoksi, että haluat pelata verkossa. Kuitenkin, jos olet budjetissa, Xbox Game Pass palvelee silti myös sinua, kun pääset käyttämään paljon pelejä. Erityisesti, jos sinulla on vain pelitietokone, Xbox Game Pass on hyvä vaihtoehto, koska sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tarvitset Xbox Live Goldia pelaamiseen verkossa.