Skip to content

Xbox Live Goldin ostamisen edut

4 de heinäkuu de 2021

Xbox Live Gold on Xbox 360: n ja Xbox Onen Xbox-verkkopalvelun premium-versio. Mutta onko se lisäkustannusten arvoinen? Me hajotamme sen sinulle. Yksi Xbox Live Gold -tilaus tarvitaan Xbox One -konsolia kohden, jolloin kaikki perheenjäsenet voivat pelata online-moninpelejä omilla tileillä. Sen sijaan Xbox 360 edellyttää, että jokaisella tilillä on oma tilaus.

Xbox Live Gold vs. Xbox-verkko

Xbox 360- ja Xbox One -konsolien avulla voit luoda ilmaisen Xbox-verkkotilin (tämä on sama asia kuin Microsoft-tili). Peruspalvelun avulla tilaajat voivat käyttää ilmaisten pelien online-moninpeliominaisuuksia, ladata esineitä Microsoft Storesta Xboxille, keskustella ystävien kanssa henkilökohtaisesti tai ryhmissä ja käyttää suosittuja viihdesovelluksia, kuten Netflix. Se tarjoaa myös pääsyn sovelluksiin, kuten Internet Explorer, Skype ja OneDrive. Xbox Live Gold -tilaajat saavat kaikki perushyödyt sekä muutaman lisäominaisuuden, kuten:

  • Pääsy kaikkien pelien online-moninpeliin
  • Digitaalisten nimikkeiden alennukset kaupoissa Gold
  • Nopeampi pääsy esittelyihin ja betoihin
  • Ilmaisia ​​pelejä Games With Gold -sivustolla

Xbox Live Gold ei ole sama kuin Xbox Game Pass, Microsoftin suoratoistopelipalvelu. Xbox Game Passilla tilaajat voivat pelata yli 100 peliä milloin tahansa kuukausimaksua vastaan.

Mitä käsitellään kullalla?

Gold-tarjoukset sisältyvät Xbox Live Gold -tilaukseen, ja se tarjoaa viikoittaisia ​​alennuksia tietyistä Xbox One- ja Xbox 360 -peleistä, lisäosista ja muusta Microsoft Storesta. Säästöt vaihtelevat tyypillisesti 50-75%.

Mikä on pelejä kullalla?

Games with Gold -ohjelma sisältyy myös Xbox Live Gold -tilaukseen, ja se tarjoaa ilmaisia, käsin valittuja nimikkeitä joka kuukausi. Microsoft väittää, että näiden sopimusten arvo on jopa 700 dollaria vuodessa.

Xbox Onella uudet kultaiset pelit tulevat saataville jokaisen kuukauden ensimmäisenä ja kuudestatoista päivänä. Kun ne on lunastettu ja lisätty kirjastoosi, ne ovat toistettavissa, kunhan sinulla on aktiivinen Xbox Live Gold -tili. Jos peruutat, menetät pääsyn niihin. Mutta jos uusit tilauksesi, peleistä voi pelata uudelleen. Xbox 360: llä kultaisia ​​pelejä on saatavana myös kunkin kuukauden ensimmäisenä ja kuudestatoista päivänä. Nämä pelit ovat sinun pitää, vaikka peruutat Xbox Live Gold -tilauksesi.

Paljonko Xbox Live Gold maksaa?

Xbox Live Gold tarjoaa tällä hetkellä kolme hintatasoa:

  • Yksi kuukausi: 9,99 dollaria
  • Kolme kuukautta: 24,99 dollaria
  • Yksi vuosi: 59,99 dollaria

Jos haluat liittyä, hanki tilauskortti jälleenmyyjältä, kuten GameStop tai Walmart, tai rekisteröidy tilille verkossa Microsoft Storessa tai Xbox-konsolissa. Hinnoittelutason valinta riippuu siitä, miten aiot käyttää tilausta. Esimerkiksi, jos aiot käyttää Xbox Live Goldia koko vuoden, 12 kuukauden tilauksen maksaminen etukäteen säästää rahaa. Jos maksat kuukausittain 12 kuukauden ajalta, se maksaa noin 120 dollaria, kun taas 12 kuukauden tilaus maksaa 60 dollaria. Mutta jos aiot pelata uutta moninpeliä kuukaudeksi tai kahdeksi, harkitse yhtä muuta hinnoitteluvaihtoehtoa. On olemassa tapoja saada halvempia Xbox Live Gold -tilauksia. Microsoft sisältää joskus ilmaisia ​​kokeiluja uusilla konsoleilla ja peleillä. Se tarjoaa ajoittain myös ”Kokeile kultaa ilmaiseksi” -kampanjoita Microsoft Storessa. Lisäksi vähittäiskauppiaat, kuten Best Buy ja Amazon, myyvät usein tilauskortteja alennuksella.

Onko Xbox Live Gold sen arvoinen?

Et tarvitse Xbox Live Goldia, jos olet onnellinen pelatessasi pelejä offline-tilassa. Voit silti kokeilla pelidemoja, katsella Netflixiä tai Hulua, käyttää Skypeä ja muuta. Mutta jos haluat pelata moninpelejä, Xbox Live Gold on välttämätön.