Skip to content

Xbox Onen usein kysytyt kysymykset

28 de kesäkuu de 2021

Aloitetaan hyvistä uutisista, että voit pelata pelejä Xbox Onella ilman minkäänlaista online-sisäänkirjautumisvaatimusta. Lisäksi voit pelata offline-tilassa loputtomiin. Sinun on muodostettava yhteys Xbox-verkkoon kerran, jotta voit ladata korjaustiedoston, joka poistaa edellisen DRM-käytännön, mutta sen jälkeen sinua ei enää pakoteta muodostamaan yhteyttä uudelleen. Tietysti luultavasti haluta yhteyden muodostamiseksi, koska kaikki tyylikkäimmät ominaisuudet edellyttävät Xbox-verkkoa, mutta ainakaan ne eivät enää pakota sinua. Vaikka se ei ole järjestelmään kytketty ominaisuus, joka pakottaa sinut olemaan online-tilassa pelaamaan pelejä, pelinkehittäjillä on mahdollisuus luoda vain verkkopelejä, jos he valitsevat (Titanfall, Destiny, Plants vs.Zombies Garden Warfare ovat vain muutamia niistä toistaiseksi).

Toistaako Xbox One Blu-Ray-elokuvia?

Jep! Sinun on kuitenkin ladattava sovellus tätä ominaisuutta varten.

Estääkö Xbox One käytetyt pelit?

Ei. Xbox One -pelit toimivat aivan kuten pelit ovat aina toimineet. Voit lainata pelilevyjä ystäville, myydä niitä, vaihtaa niitä jälleenmyyjille, vuokrata niitä ja kaikkea muuta, mitä olemme odottaneet fyysisen median avulla.

Onko Xbox One -alue ilmainen?

Xbox One on alueeton, joten minkä tahansa alueen pelit toimivat missä tahansa Xbox One -konsolissa. Nyt voit tuoda kaikki nuo hullut japanilaiset pelit, joihin olet katsonut.

Siirretäänkö Xbox-verkkotilini Xbox Oneen?

Joo. Xbox-verkkotilisi ja nykyinen Xbox Live Gold -tilauksesi siirtyvät Xbox Oneen. Se on sama tili. Et enää tarvitse Xbox Live Gold -tilausta, jotta voit käyttää juhlakeskusteluja ja online-ominaisuuksia ilmaiseksi pelattavissa peleissä.

Entä Gamerscore ja saavutukset, siirtyvätkö he myös?

Joo. Gamerscore ja kaikki saavutukset siirtävät varpaasi Xbox Oneen.

Onko Xbox One taaksepäin yhteensopiva Xbox 360 -pelien kanssa?

Kauan sitten vastaus tähän kysymykseen oli ei, mutta marraskuussa 2015 Xbox 360 -yhteensopivuus lisättiin Xbox Oneen. Jos omistat fyysisiä tai digitaalisia kopioita kaikista tämän luettelon peleistä, voit pelata niitä ilmaiseksi Xbox Onella. Omistamasi yhteensopivat digitaaliset pelit lisätään automaattisesti Xbox Onen Valmiina asennettavaksi -luetteloon, ja yhteensopivat levypohjaiset pelit asennetaan, kun asetat levyn XONE-laitteeseesi (tarvitset kuitenkin levyn, jotta voit toistaa niitä) ).

Toimivatko Xbox 360 -lisävarusteet Xbox Onella?

Valitettavasti ei. Koska Xbox One ei ole taaksepäin yhteensopiva Xbox 360: n kanssa, on järkevää (vaikka se onkin perseestä), ettet voi käyttää X360-lisävarusteita. Xbox One -pelit suunnitellaan käyttämällä uutta Xbox One -ohjainta, joka tarjoaa erityisominaisuuksia, joihin X360-ohjaimet eivät pysty, joten et todennäköisesti halua käyttää vanhoja ohjaimia. Se on ehdottomasti bummeri, että sinun on ostettava uusia taistelutikkuja tai ohjauspyörätarvikkeita Xbox Onelle, mutta se on eräänlainen peliteollisuuden toiminta. Yksi poikkeus on se, että käyttämällä erityistä sovitinta voit käyttää X360 Rock Band- ja Guitar Hero -instrumentteja Rock Band 4: ssä.

Onko Xbox One -konsolissa mukana kuuloke?

Joo. Jokaisessa Xbox One -järjestelmässä on kuulokkeet, joten voit puhua ihmisten kanssa verkossa moninpelissä tai juhlakeskustelussa.

Tuleeko uusi Kinect jokaisen Xbox Onen mukana?

Alun perin kyllä, mutta vuoden 2014 ensimmäisellä puoliskolla Microsoft päätti tarjota vaihtoehdon järjestelmille ilman Kinectiä. Voit silti ostaa Kinectin, jos haluat, ja sinulla on muutama pakottava syy, miksi haluat sellaisen.

Onko Kinect liitettävä verkkovirtaan?

Jos et halua käyttää uutta Kinectiä, sitä ei tarvitse lainkaan yhdistää konsoliin. Siinä on myös joukko tietosuojavaihtoehtoja, joten voit aina hallita mitä se näkee tai kuulee sekä mitä tietoja (jos on) kerää, kun se kytketään verkkoon. Monet Xbox Onen parhaista ominaisuuksista on rakennettu Kinectin käytön yhteydessä, joten mielestämme haluat käyttää sitä. On hienoa, että mahdollisuus olla käyttämättä sitä on kuitenkin olemassa.

Paljonko Xbox One maksaa?

Tällä hetkellä järjestelmät ja niput vaihtelevat 299: stä 500 dollariin. Saatavilla on paljon erilaisia ​​nippuja ja kiintolevykokoja, joten valitse sinulle parhaiten sopiva.