Skip to content

Xbox Play Anywhere -aloitusopas

28 de kesäkuu de 2021

Xbox Play Anywhere on erityinen etiketti, joka annetaan tietyille videopeleille, jotka julkaistaan ​​Microsoftin Xbox One -konsolissa ja Windows 10 -tietokoneissa. Pelin ostaminen Xbox Onen Xbox Play Anywhere -tarralla avaa sen lukituksen ilmaiseksi Windows 10 -laitteilla ja päinvastoin. Kaikki tämän tuotemerkin otsikot tukevat myös monia suosittuja Xbox-verkko-ominaisuuksia, jotka ovat yhteisiä tavallisille Xbox One -konsolipeleille, kuten Xbox Achievements ja ilmaiset pilvitallennukset.

Voinko kirjautua samaan peliin Xbox-konsolilla ja tietokoneellani?

Kyllä sinä voit. Aina kun pelaat peliäsi, edistyminen tallennetaan Xbox-verkkoon, joka on pilvipohjainen. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, missä pelaat peliä, voit aina aloittaa pelaamisen uudelleen samasta paikasta pelissä toisella laitteella. Kaikki tallennuksesi, pelilisäosat ja saavutukset menevät minne menet.

Pitäisikö minun ostaa pelejä Windows 10: ssä vai Xbox Onessa?

Sillä ei ole merkitystä. Kaikki Xbox Play Anywhere -videopelit tukevat täyttä ristiinostotoimintoa, mikä tarkoittaa, että jos joku ostaa Xbox Play Anywhere -pelin Xbox One -konsolissaan, hän saa automaattisesti Windows 10 -version ilmaiseksi. Heidän on kuitenkin käytettävä samaa Microsoft / Xbox-tiliä sekä konsolissa että tietokoneessa. Päinvastoin pätee niille, jotka ostavat nimikkeen Windows 10 -laitteellaan Windows Store -sovelluksessa. Pelin ostamisen lisäksi ei tarvita ylimääräisiä vaiheita, eikä sillä ole väliä millä laitteella ostat.

Kuinka löytää Xbox Play Anywhere -videopeli

Vaikka kaikki Xbox Play Anywhere -pelit tukevat Xbox-verkko-ominaisuuksia, kuten tulostaulukoita, ystäviä, Xbox-saavutuksia ja pilvitallennuksia, kaikki Xbox-tuotemerkillä varustetut pelit eivät tue Xbox Play Anywhere -palvelua.

Xbox Play Anywhere -peleissä näkyy kuvake.

Xbox-verkko-ominaisuuksia tukevat pelit voidaan tunnistaa Xbox Play Anywhere -kuvakkeesta. Tähän on yleensä kirjoitettu sanat Xbox-verkko, Xbox 360 tai Xbox One. Pelit, joissa on grafiikalle kirjoitettu Xbox 360 ja Xbox One, ovat saatavana niiden konsoleissa, kun taas Xbox Live -tarraa käyttävät pelit löytyvät Windows 10 -laitteista. Xbox Play Anywhere -toiminnot on lueteltu videopelin kuvauksessa digitaalisessa myymälässä, yleensä lähellä nimikettä ja ”Tapoja pelata” -otsikossa.

Xbox Play Anywhere on vain digitaalinen

Xbox Play Anywhere -pelien ristiinostot hyödyt ulottuvat vain pelien digitaalisiin versioihin. Digitaalisen version ostaminen ReCore Esimerkiksi Xbox Onella avaa Windows 10 -version ilmaiseksi, mutta ostaa fyysisen levyn version ReCore Xbox Onelle ei.

Toimiiko Xbox Play Anywhere Games kaikissa tietokoneissa?

Kun ostat pelejä Xbox Play Anywhere -tarralla, on tarkistettava kaksi asiaa: tietokoneen käyttöjärjestelmä ja laitteistoprofiili. Xbox Play Anywhere toimii vain Windows 10 -tietokoneissa. Joten laitteen päivittämisen lisäetujen turvallisuusetujen lisäksi Windows 10: n asentaminen tarjoaa paremman pelikokemuksen. Toinen huomioitava asia on laitteistosi yhteensopivuus pelin kanssa. Monilla peleillä on tietyt muistin ja prosessorin vaatimukset. Onneksi Windows 10: n Windows Store -sovelluksen viralliset pelilistat testaavat laitteen yhteensopivuuden automaattisesti. Tämä testi löytyy kohdasta ominaisuudet osa listaa ja se näkyy vihreillä punkkeilla ja punaisilla risteillä osoittamaan, toimiiko peli oikein. Jos kaikkien alla olevien merkintöjen vieressä on vihreitä punkkeja Laitteistovaatimukset sitten olet hyvä mennä. Jos sinulle esitetään useita punaisia ​​ristejä tai jos saat viestin ”Laitteesi on täytettävä kaikki vähimmäisvaatimukset tämän tuotteen avaamiseksi”, sinun on ehkä ostettava tehokkaampi tietokone. Muista, että kaikki pelit ovat erilaisia, ja vaikka jotkut eivät välttämättä toimi nykyisellä tietokoneellasi, toiset voivat.

5 kokeiltua Xbox Play Anywhere -peliä

Xbox Play Anywhere -tukea tukevien videopelien määrä kasvaa jatkuvasti säännöllisesti. Tässä on viisi otsikkoa, joiden avulla pääset alkuun riippumatta siitä, pelaatko Xbox Onella tai Windows 10: ssä.

  • Killer Instinct: Killer Instinct on uudelleenkäynnistys samannimisen 90-luvun suositusta taistelupelistä. Tämä peli on ladattavissa ja pelattavissa ilmaiseksi, mutta hahmot on ostettava ennen kuin niistä tulee pelattavia. Pelattavissa on yksi ilmainen merkki, joka kiertää viikoittain pelin tavallisessa versiossa. Ostettavissa on useita nippuja, joissa on erilaisia ​​merkkejä. Killer Instinct voidaan pitää liian väkivaltaisena nuoremmille pelaajille, mutta nuorten ja vanhempien pitäisi olla kunnossa.
  • ReCore: Tässä naisjohtoisessa seikkailupelissä on hyvä sekoitus toimintaa ja pulmienratkaisua, jonka pitäisi pitää useimmat pelaajat viihdyttävinä. ReCore oli yksi ensimmäisistä Xbox Play Anywhere -videopeleistä, ja sen on tehnyt sama Metroid Prime, Keiji Inafune.
  • Forza Horizon 3: Ylivoimaisesti yksi visuaalisesti vaikuttavimmista koskaan tehdyistä kilpa-peleistä, Forza Horizon 3 vie avoimen maailman autofranchising Australiaan ja tutkii maita eri paikoissa, mukaan lukien ranta, pensaat, takamaat ja kaupungit. Tämä peli on ihanteellinen kaikille ikäryhmille, vaikka aikuiset arvostavatkin otsikon huomiota yksityiskohtiin enemmän kuin nuoret pelaajat.
  • Voodoo Vince: Remasteroitu: Voodoo Vince on 3D-tasohyppelypeli, joka julkaistiin ensimmäisen kerran alkuperäisellä Xbox-konsolilla jo vuonna 2003 ja joka on nyt uusittu uudelleen modernimmaksi kokemukseksi. Tämä otsikko vetoaa 3D-faneihin Super Mario Bros pelejä.
  • Kävely pimeässä: Tällä 2D-tasohyppelyllä on ainutlaatuinen taiteellinen muotoilu, joka erottaa sen kilpailijoista ja antaa sille edun, josta muilla genren peleillä puuttuu. Perinteisen fanit Super Mario Bros ja Rayman pelit saavat paljon nautintoa tästä pelistä.