Skip to content

Xbox-sarjan X ja Series S yhteensopivuus taaksepäin: ovatko vanhemmat pelit yhteensopivia?

28 de kesäkuu de 2021

Mitä tietää

  • Valitse Xbox-peli Xbox Series X: n tai S: n hallintapaneelista tai aseta levy Xbox Series X -konsoliin.
  • Useimmat Xbox-, Xbox 360- ja Xbox One -pelit ovat yhteensopivia Xbox Series X: n tai S: n kanssa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Xbox 360-, Xbox One- ja alkuperäisiä Xbox-pelejä pelataan Xbox Series X- tai S-versiossa.

Alkuperäisen Xbox-, Xbox 360- tai Xbox One -pelin pelaaminen Xbox Series X: llä tai Xbox Series S: llä

Suurin osa Xbox-peleistä on yhteensopivia Xbox Series X: n ja S: n kanssa. Alkuperäisen Xbox-, Xbox 360- tai Xbox One -pelin pelaaminen Xbox Series X: llä tai Xbox Series S: llä on melkein yhtä helppoa kuin uuden pelin pelaaminen järjestelmässä. Näin voit tehdä sen.

  1. Aseta vanhempi pelilevy paikalleen. Tämä vaihe voidaan ohittaa, jos omistat pelin digitaalisesti.

  2. Valitse peli kojelaudasta Omat pelit valikossa.

  3. Aloita pelaaminen.

Mikä on Xbox Series X- tai S-yhteensopivuus taaksepäin?

Xbox Series X / S -yhteensopivuus viittaa viimeisimmän pelikonsolin kykyyn pelata vanhempia pelejä Xbox-takaluettelosta. Tämä sisältää alkuperäisen Xboxin, Xbox 360: n ja Xbox Onen pelejä. Jos mietit, onko Xbox Series X yhteensopiva taaksepäin, olet onnekas sekä Xbox Series X: n että Xbox S: n kanssa, jotka tarjoavat laajan taaksepäin yhteensopivuuden niiden ja aiempien konsolien välillä. Aiemmin Microsoft otti käyttöön jonkin verran taaksepäin yhteensopivuutta aiempien konsoliensa kanssa, mutta tällä kertaa se on edistynein taaksepäin yhteensopivuuden muoto, jonka olemme nähneet yritykseltä.

Toistaisiko Xbox Series X / S vanhempia Xbox-pelejä?

Sanalla kyllä! Xbox Series X ja S pelaavat suurimman osan vanhemmista Xbox-peleistäsi. Tähän sisältyy alkuperäisen Xboxin, Xbox 360: n ja Xbox One: n pelejä, jotka kattavat neljä sukupolvea pelejä ensimmäisen konsolin julkaisun jälkeen vuonna 2001. Aiemmin Xbox One tarjosi jonkin verran taaksepäin yhteensopivuutta vanhempien pelien kanssa, mutta Xbox Series X ja S pyrkii yksinkertaistamaan peliä. prosessia entisestään. Kaikista digitaalisesti omistamistasi Xbox-peleistä, Xbox 360: stä ja alkuperäisistä Xbox-peleistä, jotka olet ostanut aikaisemmin, ne ovat saatavana Xbox Series X: llä tai S: llä, kun kirjaudut Microsoft-tiliisi. Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on Xbox Series X, voit käyttää myös fyysisiä pelilevyjä asettamalla ne konsoliin kuten Xbox Series X- tai S-peli ja ’vaatimalla’ pelin lataamista digitaalisesti. Xbox Series S ei voi pelata fyysisiä pelejä, koska sillä ei ole levyasemaa.

Ovatko vanhemmat Xbox-pelit erilaisia ​​Xbox Series X: ssä tai S: ssä?

Microsoft on ilmoittanut, että monia pelejä parannetaan Xbox Series X: lle ja S: lle. Vaikka parannetuista peleistä ei ole tarjottu tietoja, tiedämme, että yleensä edut liittyvät latausaikoihin ja visuaaliseen laatuun. Suurin osa peleistä nauttii lyhyemmistä latausaikoista ja nopeammista kehysnopeuksista, joten peli näyttää tasaisemmalta. Moniin peleihin on myös lisätty HDR, mikä tarkoittaa, että pelit näyttävät visuaalisesti paljon vaikuttavammilta kuin ennen. Nämä parannukset ovat huomattavimpia Xbox Series X -omistajille ja Xbox S -omistajille vaatimattomammille parannuksille. He kaikki hyötyvät myös Pika jatka ominaisuus, joka tarkoittaa, että voit pudota sisään ja ulos useista eri peleistä odottamatta, että ne latautuvat erikseen konsolillesi.

Mitä pelejä pelataan Xbox Series X: llä tai S: llä?

Microsoft pyrkii tekemään kaikki Xbox One -pelit, jotka eivät edellytä Kinectin pelaamista Xbox Series X: ssä käynnistyksen yhteydessä, olettaen, että tämä pätee myös Xbox Series S: ään. Kinect-pohjaiset pelit eivät toimi järjestelmässä, koska siellä ei ole Kinect-yksikkö Xbox Series X: lle ja S: lle. Xbox- ja Xbox 360 -peleille on jo saatavilla yli 600, ja lisää on tulevien kuukausien aikana. Microsoft on julkaissut Xbox One -yhteensopivien peliluettelon, jota päivitetään säännöllisesti.

Sisältääkö Xbox Game Pass taaksepäin yhteensopivat pelit?

Joo. Microsoft haluaa kannustaa Xbox Game Pass -jäsenyyteen, ja monia taaksepäin yhteensopivia pelejä on saatavana palvelun kautta Xboxille, Xbox 360: lle ja Xbox One -peleille. Lähes kaikkien palvelussa olevien pelien pitäisi toimia sekä Xbox Series X: ssä että S: ssä.