Skip to content

Xbox Video Marketplacen usein kysytyt kysymykset elokuville ja TV-ohjelmille

28 de kesäkuu de 2021

Xbox 360: n ja Xbox Onen hieno ominaisuus on, että voit ladata elokuvia ja TV-ohjelmia kiintolevyllesi. Se on yksinkertainen, melko kivuton ja hyvä tapa katsella elokuvia ja TV-ohjelmia. Ja ne kaikki ovat saatavilla teräväpiirtona. Vielä parempi, voit suoratoistaa niitä koko videon lataamisen sijaan, mikä tarkoittaa, että voit alkaa katsella heti.

Miksi käyttää Xbox Video Marketplacea Netflixin sijaan?

Ilmeinen kysymys on, miksi ostaa tai vuokrata videoita Xbox Marketplacen kautta Netflixin käytön sijaan. Valinta on suurin asia. Lähes jokainen haluamasi elokuva tai TV-ohjelma on videomarkkinoilla, mutta ei välttämättä Netflixissä. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden ostaa elokuva ja pitää se ikuisesti, jos haluat. Molemmat palvelut ovat erinomaisia, joten suosittelemme molempien hyödyntämistä.

Vuokraus vs. ostaminen

Hieno ominaisuus on, että voit vuokrata elokuvia ja suoratoistaa niitä heti. Monet ovat vuokrattavissa digitaalisesti kaksi viikkoa ennen kuin niitä voi ostaa Blu-Ray-levyllä tai digitaalisena latauksena, joten jos haluat katsella uutta uutta julkaisua, näet sen aikaisemmin Xboxissa kuin odottaessasi fyysistä versiota ! Vuokrattavissa on kuitenkin vain 24 tunnin ikkuna videon katseluun. Jos haluat säilyttää elokuvan ikuisesti (tai niin lähellä ikuista kuin digitaalinen tuote voi olla), voit myös ostaa elokuvan tai TV-ohjelman ja ladata sen kiintolevyllesi, jotta voit katsoa sitä niin paljon kuin haluat. Videoiden ostamiseen tai vuokraamiseen tai sovellusten käyttämiseen ei tarvita Xbox Live Gold -tilausta.

Xbox Video Marketplacen TV-ohjelmat

Microsoftilla on kumppanuuksia kymmenien televisioverkkojen kanssa tuodakseen sinulle heidän uusimmat ja parhaat ohjelmansa. Voit ladata uusimman Eteläpuisto vain muutama päivä sen ilmestymisen jälkeen. Voit ladata tiivistettyjä versioita NASCAR-kilpailuista. Voit ladata ESPN: n viikon jalkapallopelin. Voit jopa hankkia koko sarjan Kadonnut jos haluat. Täällä on paljon sisältöä, ja kaikki on vain yhden tai kahden painikkeen painallus Xbox-konsolissa. Monissa näistä samoista verkoista on myös erilliset videosovellukset, joita voit käyttää myös niiden sisällön katseluun. Tai voit aina käyttää Netflixiä tai Amazon Prime Videota tai YouTubea tai mitä tahansa muuta sovellusta, jos haluat. Sinulla on paljon vaihtoehtoja näinä päivinä. Nämä TV-ohjelmat eivät kuitenkaan ole ilmaisia. Kausilippu voi asettaa sinut takaisin 15-40 dollariin. Se tulee esiin siitä, mitä näyttelykausi maksaa, kun ostat sen DVD: llä tai Blu-Ray: llä, joten se ei ole liian huono. Kun ostat TV-kauden kausilipun, nämä jaksot ovat sinun ikuisesti.

Xbox Video Marketplace -elokuvat

Microsoft on myös solminut kumppanuuksia elokuvastudioiden kanssa tuodakseen sinulle täyspitkiä elokuvia. Suurin osa suurista studioista on edustettuna, ja voit ladata useita elokuvia samana päivänä, kun ne ovat saatavilla kaupoissa. Toinen hieno asia on, että monet elokuvat, jotka ovat saatavana vain teräväpiirtona vain Blu-Ray-levyllä, ovat ladattavissa Xbox-verkossa. Näiden elokuvien latauskustannukset ovat suunnilleen samat kuin elokuvien vuokraus. Hinnat vaihtelevat 3 dollarista vakiotarkkuudesta korkeintaan 6 dollariin teräväpiirtotelevisioille. On myös huomattava, että et voi säilyttää vuokraamiasi elokuvia. Kun aloitat elokuvan katselun, vuokra-aika päättyy 24 tunnissa. Voit katsella sitä niin monta kertaa kuin haluat tuona ajanjaksona. Kun olet vuokrannut elokuvan, sinulla on enintään 14 päivää aikaa aloittaa sen katselu ennen kuin 24 tunnin ajanjakso alkaa. Jos ostat elokuvan, pidä se tietysti ikuisesti ja voi katsoa sitä niin paljon kuin haluat.

Muita huomioitavia asioita

Laajakaistayhteyden nopeudella on paljon merkitystä videon suoratoistossa. Mitä parempi yhteys ja nopeus, sitä laadukkaampi video voi tulla totta. Videon suoratoisto edellyttää vähintään 3 Mt / s. Jos lataat kokonaisia ​​videoita suoratoiston sijaan, ne voivat täyttää kiintolevyn melko nopeasti. Varmista, että sinulla on runsaasti tilaa etukäteen.