Skip to content

Xiaomin huhuttu kaksinkertainen puhelin voi olla kaksinkertainen hauskaa

28 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Kiinalainen valmistaja Xiaomi työskentelee tiettävästi taitettavan älypuhelimen parissa.
  • Tiedot ovat niukat, mutta puhelimessa on väitetysti olevan maailman ensimmäinen kaksinkertainen älypuhelin ja 108 megapikselin kamera.
  • Erään ennusteen mukaan taivutettavat älypuhelimet myyvät 100 miljoonaa yksikköä vuoteen 2025 mennessä.
Haluan todella taitettavan älypuhelimen ilman mitään hyvää syytä paitsi, että ne näyttävät erittäin siistiltä, ​​mutta heidän 1000 dollarin plus hintalapput tarkoittavat, että pidän luottokorttini lukittuna. Nyt huhuttu taitettava Xiaomi voi olla seuraava hieno laite, joka houkuttelee minua. Kiinalaisen valmistajan on tiettävästi kehitteillä maailman ensimmäinen kaksinkertainen älypuhelin, joka julkaistaan ​​ensi vuonna. Puhelin liittyisi taipuisien matkapuhelinten joukkoon, kuten Samsung Galaxy Z Flip, Motorola Razr ja Samsung Galaxy Fold. Xiaomin presidentti Lin Bin sanoi, että kaksinkertaisen matkapuhelimen luomiseksi heidän oli voitettava tekniset haasteet, mukaan lukien joustava matriisitekniikka, uusi saranamekanismi ja joustava matriisipinnoite. Xiaomi-patentti kuvaa sisäänpäin taitettavaa taitettavaa älypuhelinta, jossa on liukukansi.

Saatavilla olevat yksityiskohdat ovat niukasti väitetyn Xiaomi-taitettavan suhteen. XDA Developers kertoo, että Cetus todennäköisesti käyttää Android 11: tä ja että sillä on Qualcomm Snapdragon -prosessori ja ensisijainen 108MP-kamera. Kiinalaisessa verkkosivustossa on ilmoitettu, että puhelimessa on etukamera näytön alla, nopea lataus yli 200 W: n teholla ja sisäinen näyttö 2K-tarkkuudella. Xiaomi-mallin muotoilu on samanlainen kuin ilmoitettu Samsungin patentti, joka koskee uutta kokoontaitettavan näytön järjestelmää. Suunnittelussa on yksi iso näyttö, jossa molemmat päät voivat taittaa sivujen ympärille. Samsungin patentti on kuitenkin vuodelta 2018

Ei ensimmäinen tanssi Xiaomille

Jos se osoittautuu oikeeksi, Cetus ei olisi Xiaomin ensimmäinen siirto taitettavia kohti. Yhtiö esitti aiemmin mainosvideota taitettavalle konseptipuhelimelle. Tuo puhelin ei koskaan päässyt myymälöihin. Taitettavia puhelimia kohtaan löytyy paljon potentiaalista rakkautta. Eräässä raportissa väitetään, että taitettavat älypuhelimet osuvat 100 miljoonaan yksikköön vuoteen 2025 mennessä. Ennusteen mukaan taitettavien älypuhelinten maailmanlaajuiset toimitukset kasvavat alle miljoonasta yksiköstä vuonna 2019 100 miljoonaan vuoteen 2025 mennessä. Rakastan myös ajatusta Gumbyn kaltaisesta puhelimesta. Totta, ne voivat hajota helposti. Äärimmäisen kallis on myös vähättely, kun puhut hienosta 2 000 dollarista Galaxy Fold Z 2: lle. Olkaamme selvät. Voit ostaa 13 täysin hienoa Moto G Fastia, ja sinulla on vielä tarpeeksi rahaa jäljellä ruokakauppoihin. Henkilökohtaisesti minusta tuntuu, että se on väärä argumentti, kun keskimääräinen amerikkalainen käyttää 1200 dollaria vuodessa pikaruokaan. Meidän pitäisi sallia olla mukavia asioita, varsinkin kun koronaviruspandemia tarkoittaa, että kulutamme vähemmän elokuvateattereihin, matkoihin, fine dining -ruokiin ja melkein kaikkeen paitsi aseisiin ja viiniin.

Galaxy Fold 5G näytetään Samsungin osastolla CES 2020: n aikana Las Vegasin kokouskeskuksessa.

Iso näyttö, pieni runko

Harkitse joustavan puhelimen etuja. Sinulla voi olla iso näyttö pienessä rungossa. Tämä voi olla hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun haluat kantaa vain yhtä laitetta ja käyttää sitä eri tarkoituksiin. Keskustelet kaverisi kanssa kokoontaitetussa tilassa, kun yhtäkkiä tunnet halua käydä läpi Excel-laskentataulukko. Boom, vain litistä matkapuhelimesi. Se on varmasti 2000 dollaria hyvin käytetty. Hintaa ei ole paljastettu, mutta epäilen, että Xiaomin uusi puhelin ei ole halpa sen jälkeen, kun se on pakattu kaikkiin näihin teknisiin herkkuihin. Mutta ehkä kaksinkertainen puhelin voisi olla kaksi kertaa niin hyödyllinen kuin vanha tylsä ​​yksi taitettava puhelin. Kuvittele mahdollisuudet. Xiaomilla on vankka maine, joka antaa minulle toivoa siitä, mitä he voivat keksiä jotain erityistä kokoontaitettavana. Vaikka yrityksellä ei ole tunnettujen valmistajien tuotemerkkiä Yhdysvalloissa, vaikka se on tiettävästi maailman kolmanneksi suurin älypuhelinten valmistaja. Mutta Xiaomi kehittää innovaatioita, kuten älypuhelimille tarkoitettua suurta teleobjektiivia, joka voi fyysisesti zoomata. Se työskentelee myös sen mukaan, mitä se väittää olevan alan nopein langaton laturi. Tunnustetaan, 2020 voi yrittää tappaa meidät. Mutta ei ole parempaa tapaa odottaa loppuaikoja kuin puhelimen taittaminen ja avaaminen. Ilmeisesti se on yhtä tyydyttävää kuin napsauttaa auki vanha läppäpuhelin. Puhelimen taittaminen kaksi kertaa olisi kaksi kertaa niin hauskaa.