Skip to content

Yamahan integroitu analoginen stereovahvistin A-S1100

23 de kesäkuu de 2021

Useimpia kotiteatterijärjestelmiä käytetään elokuvien katseluun ja musiikin kuunteluun. Joillekin omistautuneille audiofiileille kotiteatterivastaanotin ei yksinkertaisesti leikkaa sitä vakavaan musiikin kuunteluun. Heille vain erillinen kaksikanavainen äänijärjestelmä toimii. Jos tarvitset tällaista asetusta, Yamahalla on vaikuttava kaksikanavaisten vahvistimien sarja. Yksi erillinen tarjous tässä kategoriassa on A-S1100. Yamaha A-S1100 on lopetettu, joten sitä ei enää valmisteta. Löydät edelleen käytettyjä A-S1100-vahvistimia verkosta.

Voima suuren tyylin takana

Yamaha A-S1100 on kaksikanavainen integroitu stereovahvistin, joka sisältää raskaan rakenteen ja tyylin. Se sisältää mustan tai hopeanvärisen vaihtoehdon, puiset sivupaneelit ja erottuvan etupaneelin, jossa on suuret vasemman ja oikean kanavan analogiset taso- / wattimittarit. Etupaneelissa on myös suuret basso-, diskantti- ja tasapainosäätimet, kiertotulon valintakytkin ja suuri, klassinen äänenvoimakkuuden säädin.

A-S1100 sisältää suuren kapasiteetin virtalähteen etupaneelin takana ja sen hallintalaitteet, jotka voivat työntää jatkuvaa virtaa pitkiä aikoja. Se tarjoaa myös nopean toipumis- ja reaktioajan äänen huippuille.

Integroitu Yamaha A-S1100 -vahvistin - sisustus

Yamaha A-S1100: n lähtöteho on 90 WPC (wattia per kanava), käyttäen 20–20 kHz: n testiäänialuetta 8 ohmin kuormituksella ja .07% THD: llä (kokonais harmoninen vääristymä). Yamaha A-S1100 ei ole kevyt vahvistinosastolla. Noin 50 kiloa painavampi, se on painavampi kuin useimmat kotiteatterivastaanottimet, joten nostamista tai liikkumista on noudatettava varovaisuutta. Lisätietoja siitä, mitä nämä ilmoitetut teholuokitukset tarkoittavat todellisissa olosuhteissa, on artikkelissa Vahvistimen teholähdemääritysten ymmärtäminen.

Yhteydet

Yamaha A-S1100: ssa on kaikki tarvittavat liitännät, jotta kaksikanavainen äänen kuuntelu onnistuu. Aluksi toimitetaan kolme sarjaa analogisia RCA-stereotuloja sekä äänitallennus sisään / ulos -tallennuspiiri (CD-tallentimen, äänikasettidekin tai muiden tallennuslaitteiden liittämistä varten). Silmukassa on myös esivahvistin lähtö / pää ulkoisen vahvistimen liittämistä varten. Vinyylilevyjen kuunteluun on oma phono-levysoittimen tulo, johon mahtuu liikkuva magneetti (MM) ja liikkuva kela (MC) -patruunat. Nämä ovat kytkettävissä etupaneelin ohjauksella.

Integroitu Yamaha A-S1100 -vahvistin - tulo- / lähtöliitännät

Kaiutinliitäntöjen osalta A-S1100 tarjoaa sekä A- että B-kaiutinlähtöliitännät, jotka voidaan määrittää myös kaksoisjohdotusta varten käyttämällä kovaa messinkiä, ruuvattavia kaiutinliittimiä. Voit liittää joko 4 tai 8 ohmin kaiuttimet, jos käytät joko A- tai B-kaiutinliitäntämahdollisuutta. Jos kuitenkin käytät A- ja B-kaiuttimia samanaikaisesti (myös kaksoisjohdotuksessa), sinun on käytettävä vain 8 ohmin kaiuttimia. Toisin kuin kotiteatterivastaanottimessa tai vahvistimessa, jolla on Zone 2 -toiminto, sama äänisignaali lähetetään sekä A- että B-kaiuttimiin, jos kyseistä ominaisuutta käytetään.

Integroitu Yamaha A-S1100 -vahvistin - kaiutinliitännät

Yksityistä kuuntelua varten AS-1100 sisältää myös eteen asennetun 1/4 tuuman kuulokeliitännän. Yksi kaiutintyyppinen liitäntävaihtoehto, jota et löydä Yamaha A-S110: stä, on kuitenkin subwoofer-lähtö. Parhaan kuuntelutuloksen saavuttamiseksi käytä hyviä täysimittaisia ​​lattiakaiuttimia, ei kirjahyllyjä.

Ohjausasetukset

Ohjausvaihtoehdot sisältävät toimitetut kaukosäätimen ja takapaneelin infrapunatunnistimen liitännät (merkitty kaukosäätimellä). Tämän avulla A-S1100 voidaan piilottaa näkyviltä tai ohjata toista yhteensopivaa laitetta, jolla on IR-anturin tuloliitäntä. Mukana on myös 12 voltin liipaisin, joka voi kytkeä toisen yhteensopivan komponentin päälle tai pois päältä. A-S1100: n kaukosäätimellä voidaan käyttää tiettyjä Yamahan virittimiä ja CD-soittimia.

Integroitu Yamaha A-S1100 -vahvistimen ohjausvaihtoehto

Mitä A-S1100: sta puuttuu

Koska A-S1100 on integroitu vahvistin, se ei sisällä digitaalisia optisia / koaksiaalisia tai USB-tuloja, sisäänrakennettua AM / FM-viritintä, Internet-radiota tai pääsyä älypuhelinsovellusten hallintaan, kuten kotiteatterista usein löytyy tai stereovastaanottimet. Jos haluat hyötyä näistä ominaisuuksista kaksikanavaisessa asennuksessa, kannattaa ehkä tarkistaa kaksikanavaiset verkkostereovastaanottimet tai lisätä Yamahan T-S500 AM / FM-virittimeen.

Bottom Line

Yamaha A-S1100 on huippuluokan integroitu vahvistin, joka tarjoaa puhtaan ja tehokkaan äänen vakavaan musiikin kuunteluun. A-S1100 on suunniteltu vastaamaan Yamahan huippuluokan CD-S2100-CD-soitinta. Voit silti käyttää sitä minkä tahansa äänilähteen kanssa, jossa on analogiset äänilähdöt. Voit myös käyttää A-S1100: ta osana toisen tai kolmannen vyöhykkeen audiojärjestelmää monitaajuusominaisuuden omaavien kotiteatterivastaanottimien kanssa. A-S1100 on saatavana hopeana tai mustana.