Skip to content

Yksinkertaiset vaiheet viestien merkitsemiseen tähtien avulla Gmailissa

20 de maaliskuu de 2021

Voit järjestää Gmail-viestejäsi monella tapaa, ja yksi niistä on ”tähdellä”. Tämä tarkoittaa, että viestiin lisätään pieni keltainen tähti ja voit etsiä sitä myöhemmin ”keltaisen tähden” hakuoperaattorilla.

Gmail ei kuitenkaan tue vain keltaista tähteä. Siellä on myös sininen, oranssi, punainen, violetti ja vihreä tähti sekä kuusi muuta kuvaketta, joita voit käyttää tähden sijasta.

Gmail-viestien tähdittäminen ja poistaminen tähdistä

Tähti voidaan sijoittaa yhden sähköpostisi viereen kahdella tavalla:

  • Valitse pieni tähtiviiva viestin vasemmassa reunassa, kun tarkastelet sähköpostiluetteloa.
  • Jos sähköposti on auki, siirry osoitteeseen Lisää valikko ja valitse Lisää tähti. Tai valitse tähti ääriviivat kaukana oikein viestin yläosassa (päivämäärän ja kellonajan vieressä).

Voit myös tähdätä viestejä tähdellä ennen niiden lähettämistä lisäämällä tunniste lähtevään sähköpostiin Lisää vaihtoehtoja valikko Uusi viesti ikkunan kautta Tunniste> Lisää tähti vaihtoehto.

Tähden poistaminen sähköpostista

Poista tähti napsauttamalla tai napauttamalla sitä vielä kerran. Jokainen valinta vaihtaa sitä, onko sinulla tähti tai ei.

Jos sinulla on kuitenkin määritetty useampi kuin yksi tähti (katso alla), voit jatkaa napsauttamalla / napauttamalla selataksesi muita asettamiasi tähtiä. Pysähdy vain tähdellä, jota haluat käyttää.

Tai jos päätät olla käyttämättä tähtiä lainkaan, jatka vain pyöräilemistä niiden läpi, kunnes saavut vaihtoehdon ilman tähtiä.

Mukautettujen tähtien käyttäminen Gmailissa

Muut, ei-keltaiset tähdet, joita Gmail tukee, ovat käytettävissä asetusten kautta:

  1. Valitse Asetukset vaihde Gmailin etusivun oikeassa yläkulmassa.

  2. Valitse Katso kaikki asetukset.

  3. vuonna Kenraali välilehti, vieritä alaspäin Tähdet -osiossa.

  4. Napsauta ja vedä tähti Ei käytössä jakso Käytössä -osiossa. Voit jopa järjestää tähdet siinä järjestyksessä kuin haluat käyttää niitä, kun otat tähden käyttöön yllä kuvatulla tavalla.

    Vasemman reunan tähdet ovat jakson ensimmäiset, ja oikealla seuraavat ovat seuraavia vaihtoehtoja, kun napsautat niitä läpi.

  5. Gmailissa on myös kaksi esiasetusta, joista voit valita pääsyn nopeasti useampaan kuin yhteen tähtiin. voit valita 4 tähteä tai kaikki tähdet.

  6. Lehdistö Tallenna muutokset pohjassa asetukset -sivulla voit tallentaa tekemäsi muutokset ja käyttää uutta tähtikokoonpanoa.