Skip to content

YouTube TV: mitä sinun on tiedettävä

26 de kesäkuu de 2021

YouTube TV on online-suoratoistopalvelu, jonka avulla tilaajat voivat katsella televisiolähetyksiä tietokoneilla, puhelimilla ja muilla yhteensopivilla laitteilla. Se vaatii nopean Internet-yhteyden, ja se on kätevä korvaava kaapelitelevisio ihmisille, jotka haluavat katkaista johdon. Voit ostaa tai vuokrata tiettyjä elokuvia YouTube TV -sovelluksella. Voit myös vuokrata ja ostaa elokuvia YouTubessa käyttämällä samoja kirjautumis- ja maksutietoja.

Kuinka rekisteröityä YouTube TV: lle

Rekisteröityminen YouTube TV: hen on helppoa, ja tarjolla on ilmainen kokeilujakso, joten voit tarkistaa sen ennen kuukausimaksuun sitoutumista. Näin voit rekisteröityä YouTube TV: n ilmaiseen kokeiluun.

 1. Siirry osoitteeseen tv.youtube.com.

 2. Valitse Aloita ilmainen kokeilu.

 3. Valitse tili, jota haluat käyttää YouTube TV: ssä. Jos sinulla on vain yksi Google-tili, et saa tätä kehotetta.

 4. Näet luettelon alueesi mukana olevista verkoista. Valitse Seuraava: Lisää On jatkaa.

  YouTube TV -rekisteröintisivu ja Seuraava: Lisää korostettuna

 5. Valitse kaikki tilattavat lisäverkot, mukaan lukien Entertainment Plus -paketti, joka säästää rahaa yhdistämällä HBO Max, STARZ ja SHOWTIME. Valitse Seuraava: Kassalle kun valmis.

  YouTube TV -rekisteröintisivu, jossa Next Checkout on korostettu

 6. Anna luottokorttisi ja laskutustietosi ja suorita ilmainen kokeilurekisteröinti seuraamalla ohjeita. YouTube TV määrittää sijaintisi IP-osoitteen perusteella tämän vaiheen aikana. Jos olet sitä mieltä, että asut alueella, jolla palvelu ei ole käytettävissä, valitse En asu täällä. Tämän avulla voit tarkistaa, onko palvelu käytettävissä asuinpaikassasi, mutta et voi rekisteröityä ennen kuin olet kotona.

 7. Muista peruuttaa kokeilujakson aikana, jos et halua jatkaa palvelua. Sinua laskutetaan muuten.

YouTube-TV: n suunnitelmat ja saatavuus

Toisin kuin kaapelitelevisio ja muut suoratoistopalvelut, YouTube TV -paketit ovat suoraviivaisia. On yksi päätilauspaketti, ja se sisältää yli 85 kanavaa 64,99 dollaria kuukaudessa. Lisäkanavia on saatavana eri hinnoin. Esimerkiksi Entertainment Plus -paketissa yhdistyvät HBO Max, STARZ ja SHOWTIME ylimääräiseen 29,99 dollariin. Kun kirjaudut sisään, näet luettelon tilaukseen sisältyvistä kanavista. Jos et näe tiettyä kanavaa, se tarkoittaa, että sitä joko ei ole saatavana alueellasi tai se ei sisälly peruspakettiin. Merkittävin ero YouTube TV: n ja kaapelitelevision välillä on, että se on vähemmän monimutkainen tilaussuunnitelmien kannalta. Yhden YouTube TV -tilausvaihtoehdon mukana on valikoima verkko- ja kaapelikanavia, ja voit sitten maksaa ylimääräisiä ylimääräisistä a la carte -periaatteella. YouTube TV on saatavana useimmilla suurimmilla pääkaupunkiseuduilla Yhdysvalloissa. Foxin ja ABC: n kaltaisten lähetysverkkojen saatavuus on kuitenkin rajoitettua maantieteellisen sijainnin perusteella. Voit katsella paikallisia suosikkikanaviasi YouTube TV: ssä. Nämä kanavat eivät kuitenkaan ole käytettävissä, jos matkustat alueen ulkopuolelle.

Kuinka monta ohjelmaa voit katsoa kerralla YouTube TV: n avulla?

Suoratoistopalvelut, kuten YouTube TV, rajoittavat samanaikaisesti katsottavien ohjelmien tai suoratoistojen määrää. Jotkut palvelut rajoittavat sinut yhteen näyttelyyn, ellet maksa tilauspaketista. YouTube TV: n avulla voit kuitenkin suoratoistaa useille laitteille kerralla.

Mitä Internet-nopeutta vaaditaan YouTube-television katselemiseen?

YouTube TV vaatii nopean internetyhteyden, mutta yksityiskohdat ovat hieman monimutkaisemmat. Esimerkiksi hitaampi nopeus johtaa heikompaan kuvanlaatuun, ja saatat kokea puskurointia siellä, missä virta pysähtyy hetkeksi ajoittain. YouTuben mukaan tarvitset:

 • 3+ Mbps vakiotarkkuusvideolle.
 • 7+ Mbps suoratoistaa yhden teräväpiirtotelevision, jos mikään muu laite ei käytä verkkoa.
 • 13+ Mbps suoratoista näyttää teräväpiirtona, jos muut laitteet käyttävät samaa verkkoa.

Jos et ole varma, kuinka nopea yhteys on, tutustu oppaaseen Internet-nopeuden testaamiseen.

YouTube TV -lisäosat ja erikoisominaisuudet

Kuten muutkin suorat suoratoistopalvelut, YouTube TV tarjoaa monia lisäosia. Useimmat lisäosat ovat yksittäisiä kanavia, mutta tarjolla on Entertainment Plus -paketti, jossa yhdistyvät HBO Max, STARZ ja SHOWTIME. Voit milloin tahansa siirtyä tilillesi ja lisätä tilaukseen uusia kanavia. Toisin kuin monet sen kilpailijat, YouTube TV ei tarjoa alkuperäistä sisältöä. YouTube tekee kuitenkin, ja nämä ohjelmat ovat saatavana myös YouTube Premium -palvelun kanssa, erilainen tilauspalvelu, jonka avulla voit poistaa mainoksia YouTube-videoista. Vaikka kaikki alkuperäiset YouTube Premium -esitykset ja -elokuvat ovat saatavilla YouTube TV: ssä, YouTube TV: n rekisteröinti eroaa YouTube Premiumiin rekisteröitymisestä. YouTube TV -tilaajat näkevät mainoksia tavallisissa YouTube-videoissa, YouTube Music -videoissa ja YouTube Gaming -videoissa.

Kuinka katsella suoraa televisiota YouTube TV: ssä

YouTube TV: n avulla voit katsella televisiolähetyksiä ilman kaapelitilausta tai antennia. Sen avulla voit tehdä sen tietokoneella, televisiossa, puhelimessa tai muissa yhteensopivissa laitteissa. Jos sinulla on yhteensopiva älytelevisio, voit katsella YouTube-televisiota suoraan televisiosta. Voit suoratoistaa televisioon myös mobiililaitteesta, jos sinulla on oikeat laitteet. Tässä mielessä suoran television katseleminen YouTube TV: stä on erittäin helppoa:

 1. Siirry YouTube TV: n aloitusnäytössä kohtaan Elää välilehti.

  YouTube-TV: n Live-välilehti

 2. Korosta kanava, jonka haluat katsella. Näet lisätietoja näytöksestä, joka on käynnissä ja mitä seuraavaksi.

  Kanavatiedot YouTube TV: ssä

 3. Valitse otsikko, jota haluat katsella.

Koska YouTube TV: n avulla voit katsella televisiolähetyksiä, odota katsellessasi samoja mainoksia kuin mitä katsot lähetys- tai kaapelitelevisiossa. Voit kuitenkin keskeyttää suoran lähetyksen YouTube TV: ssä, ja siellä on myös digitaalinen videonauhuri (DVR). Tämä ominaisuus on loistava urheilun, kuten NFL-pelien suoratoiston, katseluun, koska sen avulla voit keskeyttää ja katsella toimintaa uudelleen. YouTube TV sisältää myös tilattavaa sisältöä.