Skip to content

Ystäväkoodin lisääminen Nintendo 3DS: ään

16 de heinäkuu de 2021

Ystävän lisääminen Nintendo 3DS -järjestelmään edellyttää, että tunnistat itsesi ja ystäväsi ”Friend Code” -koodilla, ennen kuin voit kaikki kommunikoida verkossa, kuten Nintendo DS ja Nintendo DSi. Toisin kuin Nintendo DS, ystävän rekisteröinti on kuitenkin melko virtaviivaista, koska jokaisella Nintendo 3DS: llä on oma 12-numeroinen Friend Code. Kun olet lisännyt ystäväsi, voit pelata pelejä yhdessä paikallisesti tai verkossa, nähdä toistensa online-tilan ja tarkastella toistensa Friend Card -korttia, joka on perusprofiili, jossa hahmotellaan ystäväsi nimi, numero ja suosikkipeli. Tarvitset kaverikoodin henkilöltä, jonka haluat lisätä 3DS: ään, ja hän tarvitsee myös ystäväsi koodin, jotta voit lisätä sinut.

Oman ystäväkoodin löytäminen

Ota huomioon ystäväsi koodi, jotta voit jakaa sen muiden kanssa, jotka haluat lisätä ystäviksi, noudattamalla näitä vaiheita.

 1. Käynnistä Nintendo 3DS.

 2. Etsi Kaverilista -kuvake lähellä kosketusnäytön yläosaa – se näyttää oranssilta hymiöltä – ja napauta sitä.

 3. Napauta omaa Ystäväkortti (siinä on kuva Mii: stä kultakruunukuvakkeen vieressä).

 4. Ystäväsi koodi on Mii-korttisi alaosassa.

Uuden ystävän rekisteröinti

 1. Käynnistä Nintendo 3DS.

 2. Etsi Kaverilista -kuvake lähellä kosketusnäytön yläosaa – se näyttää oranssilta hymiöltä – ja napauta sitä.

 3. Napauta Rekisteröi ystävä -kuvake, joka näyttää myös oranssilta hymiöiltä.

 4. Kun valikko avautuu, valitse, haluatko rekisteröidä kaverisi Paikallinen tai Internetissä. Jos ystäväsi on paikallinen ja Nintendo 3DS: n signaalin kantaman sisällä, sinun ei tarvitse käyttää Friend-koodeja. Voit molemmat skannata alueen ja napauttaa sitten toistensa ystäväkortteja. Tämä rekisteröi sinut toistenne ystäväluetteloon automaattisesti. Tässä tapauksessa olet valmis ja voit ohittaa loput vaiheet!

 5. Jos rekisteröit ystäviä Internetissä, napauta Internet-vaihtoehtoa, kirjoita ystäväsi 12-numeroinen ystäväkoodi kosketusnäytön numeronäppäimillä. Älä unohda, että tarvitset toimivan Wi-Fi-yhteyden rekisteröidäksesi internet-ystäviä.

 6. Napauta OK.

 7. Jos ystäväsi ei ole vielä rekisteröinyt sinua ystäväksi, näet harmaan paikkamerkinnän Friend Card -kortin ja sinua pyydetään antamaan nimi hänen profiililleen. Heti kun ystäväsi rekisteröi ystäväkoodisi, hänen täydelliset tiedot täytetään ystäväkortissaan.

 8. Jos ystäväsi on jo rekisteröinyt tietosi, hänen ystäväkortti ilmestyy automaattisesti, kun kaikki hänen tietonsa on täytetty. Nyt voit tarkastella toistensa suosikkipelejä, online-tilaa ja pelata pelejä yhdessä.

Voit lisätä jopa 100 ystävää Nintendo 3DS -ystäväsi -luetteloon. Voit myös lisätä sanonnan, jonka ystäväsi näkevät, kun he katsovat ystäväkorttiasi – ole fiksu, hauska, innoittama tai ilmaise nykyistä mielialaasi täällä, melkein mitä tahansa (mutta älä ole töykeä). Muista, että ystäväsi on lisättävä sinut takaisin, jotta voit vaihtaa tietoja ja pelata yhdessä.