Skip to content

Zelda: Villien salaisuuksien ja huijausten hengitys Switchille ja Wii U: lle

24 de kesäkuu de 2021

Ennen kuin lähdet pelastamaan Hyrulea, kannattaa ottaa mukaan luettelo Legend of Zelda: Villin hengitys huijauksia, jos aiot voittaa Ganonin ja saada salaisen loppun. Nämä huijaukset ovat merkityksellisiä sekä pelin Wii U- että Switch-versioille, ellei toisin mainita.

Ääretön kiipeily

Paina kiipeämisen aikana B -painiketta pudottaaksesi alas ja paina sitten välittömästi B samalla pitäen samalla vasenta analogista sauvaa eteenpäin. Linkki toimii sekunnin ajan ja palauttaa sitten jonkin verran kestävyyttä, ennen kuin hän alkaa kiivetä uudelleen. Voit toistaa tämän temppun niin usein kuin haluat, ja se toimii jopa sateessa.

Ääretön sprintti

Voit pitää pilliä ja painaa B sprintti toistuvasti eteenpäin loputtomiin tyhjentämättä kestävyyspalkkia. Tämä tekniikka on hiukan hitaampi kuin tavallinen sprintti, joten vaihda niiden välillä maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

Helppo nuoli

Matkusta pienelle saarelle Eventiden saaren länsipuolella. Nosta magnesiksella 10 nuolta sisältävä rinta vesialtaasta. Jos tallennat pelisi ja lataat tallennustiedoston uudelleen, rintakehä on uusittu.

Helppoa rahaa

BOTW: lla on pari tapaa ansaita rahaa helposti:

 • Keskustele Lurelin Villagen Cloyne-nimisen NPC: n kanssa pelaamaan minipeliä, jossa maksat 100 rupiaa satunnaisesta mahdollisuudesta voittaa 200 rupiaa. Tallenna pelisi ennen kuin aloitat pelaamisen, ja tallenna sitten joka kerta kun voitat. Jos häviät, lataa viimeinen tallennustiedosto uudelleen saadaksesi rupiat takaisin.
 • Koilliseen Hebra-tornista löydät Pondo’s Lodgen, jossa voit pelata lumipallon keilailua. Maksat vain 20 rupiaa mahdollisuudesta voittaa 300 rupiaa.

Nopea Master-miekan lataus

Jos mestarimiekassasi on vähän energiaa, matkustele nopeasti Korok-metsään ja aloita mestarimiekkakokeilut. Voit heti lopettaa ja lähteä Korok Forestista täysin ladatulla mestarimiekalla.

Luo Updraft Anywhere

Pudota mausteinen pippuri paikkaan, jossa haluat tehdä päivityslaitteen, ja sytytä se tuleen soihdulla tai tuliaseella. Käytä tätä temppua päästäksesi korkeille paikoille. Voit myös luoda päivityslaitteen valaisemalla neljä tai viisi puupalaa kasaamalla yhteen.

Salaisen lopun ’villin hengitys’

Nähdäksesi laajennetun loppuosan, sinun on löydettävä ja avattava kaikki 18 piilotettua muistia ja ilmoitettava Impalle ennen kuin voitat Ganonin. Kun olet suorittanut, näet ylimääräisen kohtauksen lopputekstien jälkeen, kun voitat pelin. Kaikkien muistojen löytäminen edellyttää, että hankit mestarimiekan pysyvästi ja täydennät kaikki neljä jumalallisen pedon vankityrmää. Löydät vihjeitä muistipaikoista Zeldan ottamista valokuvista, jotka on tallennettu kameraan.

Muistipaikat

Muisti
Sijainti Kuinka löytää se
Vaimennettu seremonia Pyhät maan rauniot Keski-Hyrulessa Katso linnan eteläpuolelta lähellä alustaa ympäröivää pientä vesiallasa.
Revalin läppä Rito Village Tabanthassa Keskustele Temban vaimon kanssa puhuessasi kylän vanhimmalle.
Ratkaise ja suru Kolomo-järvi Keski-Hyrulessa Liuku pohjoiseen Suuren tasangon tornista ja etsi länsirannalta pieni korotettu harjanne.
Darukin suhde Goronin kaupunki Eldinissä Keskustele Goronin vanhimman Bludon kanssa.
Zeldan kaunaa Muinaiset sarakkeet Tabanthassa Kiipeä suuri harjanne sillan eteläpuolella löytääksesi Tena Ko’sahin pyhäkön ja muiston läheisistä raunioista.
Urbosan käsi Gerudon kaupunki Gerudon autiomaassa Palauta Thunder Helm Rijulle.
Yigan terät Kara Kara Bazaar Gerudon autiomaassa Hae läheisen keidas.
Ennakko Eldin Canyonin Eldinissä Kiipeä Goronbi-järven länsipuolella olevaan huipulle ja liu’a tasangolle, jossa on kivirengas Woodland-tornista itään.
Hiljainen prinsessa Irch Plain Hyrule Ridgessä Katso ympärillä iso puu lähellä vettä Ridgeland-tornista koilliseen.
Miphan kosketus Zoran verkkotunnus Lanayrussa Keskustele Muzun kanssa keskusteltuasi Zora Kingin kanssa.
Suoja myrskyltä Länsi-Necluda Dueling Peaksissä Etsi puuta, jossa on kaksi pientä patsaaa lähellä järven koillisosaa joen yli Scout’s Hilliltä.
Isä ja tytär Hyrulen linna Keski-Hyrulessa Mene linnaan lännestä ja mene kohti korkeaa tornia porttitalojen pohjoispuolella. Ylitä kävelytie varovasti löytääksesi muistin romahtaneesta huoneesta.
Uneleva voima Voiman kevät Akkalassa Löydä lähde, joka sijaitsee Akkalan ylänköjen ja Deep Akkalan välissä Pohjois-Akkalan laakson eteläpuolella.
Lanayru-vuorelle Sanidin-puiston rauniot Hyrule Ridgessä Seuraa tietä Hyrule Ridgen läpi Keskustornista länteen ja ota sitten polku Satori-vuoren itäpuolelle löytääksesi sen lähellä jättimäistä hevospatsasta.
Paluu Calamity Ganoniin Lanayru Road – itäinen portti Necludassa Kakariko-kylän lähellä sijaitsevalta Suurelta keiju-suihkulähteeltä seuraa polkua oikealle löytääksesi sen lähellä suurta porttia.
Epätoivo Hyrule-kenttä Keski-Hyrulessa Etsi raivoa metsästä Keski-Hyrulen itärannalla Pohjattoman suon pohjoispuolella.
Mestarimiekka Korokin metsä Suuressa Hyrule-metsässä Etsi päämiekka ja uhraa 13 sydäntä sen hankkimiseksi.
Zeldan herääminen Hatenon linnake Dueling Peaksissa Löydä kaikki muut muistot ja puhu Impan kanssa. Käy sitten lähellä sijaitsevan Hateno-linnan jättimäisellä muurilla ja etsi vesialtaiden ympärillä suuren taistelukentän keskellä.

Zelda Breath of the Wild Amiibo -koodit

Nintendo on julkaissut kymmeniä amiiboja, jotka avaavat salaisia ​​esineitä BOTW: ssä. Ainoa tapa käyttää näitä salaisia ​​esineitä pelissä on ostaa amiibo-hahmoja; Kuitenkin, koska fyysisiä amiiboja on vaikea löytää, monet pelaajat jakavat koodeja verkossa amiibo-sisällön avaamiseksi. Vaikka tällaiset käytännöt ovat laittomia, löydät helposti ohjeet amiibojen hakkeroimisesta verkossa Zelda: BOTW-amiibo-tuotteiden luetteloiden lisäksi.

Äärettömät Amiibo-tuotteet

Amiibot voidaan skannata oletusarvoisesti vain lunastettaviksi 24 tunnin välein. Jos kuitenkin siirrät Wii U- tai Switch-konsolin kelloa päivässä eteenpäin, voit skannata amiibon heti uudelleen. Hyödynnä tätä temppua varastoidaksesi harvinaisia ​​esineitä. Voit saada hevosen Eponan vain kerran, kun skannaat Super Smash Bros.Link amiibon. Kutsu Epona vain, jos lähelläsi on talli, jotta voit pitää hänet pysyvästi.

 • Yhdistä laskuvarjohyppy taivaalla kelluvien saarten yläpuolelle Breath of the Wild -sarjaan

  Kuinka Nintendo Top ’Zelda: Breath of the Wild’ voi?

 • Kadonneet metsät Zeldassa: Villin hengitys

  Kuinka päästä läpi kadonneen metsän Zeldassa: BOTW

 • Paluu onnettomuuteen Ganon esittelee elokuvaa The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

  Kuinka avata kaikki vangitut muistot Zeldassa: Villin hengitys

 • Linkki ruoanlaittoon The Legend of Zelda: Breath of the Wild -sarjassa

  Kuinka valmistaa Zeldassa: Villin hengitys

 • Linkki on kohti Golden Lynelia

  Kuinka voittaa Lynel Zeldassa: BOTW

 • Kuvakaappaus Zoran panssareista Zeldassa: BOTW

  Kuinka saada ja käyttää panssaria Zeldassa: BOTW

 • Vedä mestarimiekka jalustalta julkaisussa The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Kuinka saada mestarimiekka Zeldassa: Villin hengitys

 • Ratsastus kuninkaallisella orilla Zeldassa: Villin hengitys.

  Kuinka löytää, kesyttää ja hoitaa hevosia ja kiinnikkeitä Zeldassa: Villin hengitys

 • Kuvakaappaus eliksiirin tekemisestä Legend of Zelda: Breath of the Wild -elokuvassa

  Kuinka tehdä eliksiirejä Zeldassa: BOTW

 • Link kokki paprikat luonnon hengessä

  Ultimate Guide to Legend of Zelda: Villien reseptien hengitys

 • Chass Qeta -pyhäkkö sijainti Zeldassa: BOTW

  Kuinka löytää ja käyttää kiipeilyvarusteita Zeldassa: BOTW

 • Link käyttää Zage BOTW: n Savage Lynel -murskainta

  Kuinka löytää ja käyttää Zeldan parhaita aseita: BOTW

 • Näyttökuva Guardianin voittamisesta Breath of the Wildissa

  Kuinka voittaa huoltajia Zeldassa: BOTW

 • Kuva, jossa on Switch-konsoli valmis skannaamaan Amiibo

  Kuinka käyttää Amiiboa Nintendo Switchissä

 • Sonic Mania

  9 parasta Nintendo Switch -peliä vuonna 2021

 • Alkuperäinen Nintendo NES Super Mario Bros./Duck Hunt -patruunalla

  NES-huijauskoodit ja läpikäynnit

Koti

 • Meistä
 • Mainostaa
 • Tietosuojakäytäntö
 • Evästekäytäntö
 • Ura
 • Toimitukselliset ohjeet
 • Ottaa yhteyttä
 • Käyttöehdot
 • Kalifornian tietosuojailmoitus
 • EU: n yksityisyys

Luota

Yksityisyydensuojasi

LiveAbout ja kolmannen osapuolen kumppanimme käyttävät evästeitä ja käsittelevät henkilötietoja, kuten yksilöllisiä tunnisteita, suostumuksesi perusteella tallentaa ja / tai käyttää tietoja laitteessa, näyttää räätälöityjä mainoksia sekä sisällön mittaamiseen, yleisön näkemykseen ja tuotekehitykseen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa suostumusvalintasi LiveAbout.com-sivustolle, mukaan lukien oikeuden vastustaa oikeutettua etua, napsauta alla. Voit milloin tahansa päivittää asetuksesi minkä tahansa sivun alaosassa olevan ”EU: n tietosuoja” -linkin kautta. Nämä valinnat ilmoitetaan globaalisti kumppaneillemme, eivätkä ne vaikuta selaustietoihin. Luettelo kumppaneista (toimittajat)

Me ja kumppanimme käsittelemme tietoja:

Skannaa laitteen ominaisuudet aktiivisesti tunnistamista varten. Käytä tarkkoja sijaintitietoja. Tallenna ja / tai käytä tietoja laitteessa. Valitse räätälöity sisältö. Luo henkilökohtainen sisältöprofiili. Mittaa mainoksen tehokkuutta. Valitse perusmainokset. Luo räätälöity mainosprofiili. Valitse räätälöidyt mainokset. Luo markkinatutkimuksia yleisötietojen luomiseen. Mittaa sisällön suorituskykyä. Kehittää ja parantaa tuotteita. Luettelo kumppaneista (toimittajat)