Skip to content

Zoho Mail Free Email Service: Plussat ja miinukset

24 de kesäkuu de 2021

Zoho Mail on vankka sähköpostipalvelu, joka on suunnattu ammattilaisille. Ilmainen Zoho Mail -tili tarjoaa runsaasti tallennustilaa, POP- ja IMAP-pääsyn sekä jonkin verran integrointia pikaviestien ja online-toimistopakettien kanssa. Siitä voi kuitenkin olla vieläkin hyötyä sähköpostin järjestämisessä, avainviestien ja yhteystietojen tunnistamisessa ja vakiovastausten lähettämisessä.

Mitä pidämme

 • Jopa 1 Tt tallennustilaa, 5 Gt ilmaiseksi henkilökohtaisella tilillä.
 • POP- ja IMAP-käyttöoikeudet.
 • Tarrat ja kattava haku auttavat organisaatiota.

Mitä emme pidä

 • Säilytettyihin vastauksiin ei voi käyttää malleja.
 • Puuttuu tallennetut haut ja itseoppivat kansiot.
 • Rajoitettu roskapostisuodatin.

Mikä on toimisto ilman postia? Ei tietenkään Zohon online-sovellussarja. Zoho Mail, kuten muokkaus-, taulukkolaskenta- ja esitysohjelmat, on kunnianhimoinen ja kykenevä seisomaan työpöytäsovelluksessa.

Runsaasti tallennustilaa, POP- ja IMAP-käyttöoikeuksia

Saat runsaasti tallennustilaa Zoho Mail -palvelun avulla – 5 Gt henkilökohtaisille tileille, jotka on laajennettavissa täyteen teratavuun (maksua vastaan) – ja voit asettaa muita sähköpostitilejä Zoho Mail -palvelussa postin lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Zoho Mail mahdollistaa myös sekä POP- että IMAP-pääsyn. Mikä toimii sekä POP: n että IMAP: n kautta, on Zoho Mailin käyttö: voit asettaa sen suosikki sähköpostiohjelmasi työpöydälle tai kämmenelle tai pyytää Zoho Mailia lähettämään uudet viestit mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen. Hieno lisäys olisi saada se välittämään vain tiettyjä viestejä suodattimien avulla. Zoho Mailin säännöt ovat yleensä rajoitettuja toimissa, joita he voivat tehdä.

Näyttökuva POP3- ja IMAP-asetuksista Zoho Mailissa

Tietyillä maksetuilla tileillä voit määrittää Zoho Mailin myös Exchange ActiveSyncin kautta, mikä tuo push-sähköpostia mobiililaitteisiin ja saumattoman kalenterin sekä osoitekirjan synkronoinnin.

Suodattimet ja haku

Perustoiminnot ovat olemassa. Suodattimet voivat poistaa tai tallentaa postia useiden kriteerien perusteella, ja ne voivat myös määrittää tunnisteita. Tunnisteiksi kutsuttujen tarrojen värit ovat Zoho Mail, ja nopea, tehokas haku auttaa järjestämään ja noutamaan postia.

Näyttökuva Zoho Mail -navigointiruudun tunnisteista

Hakukriteerien tallentaminen kansioiksi olisi hyödyllistä, samoin kuin itseoppivat kansiot. Roskapostisuodatin oppii tietysti, ja testeissäni oli opetettava paljon hyvää postia. Uusien viestien ja vastausten kirjoittamiseksi Zoho Mail tarjoaa viestipohjia, jotka toimivat tekstikatkelmina, jotka voit lisätä helposti sähköposteihisi usein käytettyjä lauseita tai kokonaisia ​​postituksia varten. Voit hallita ja käyttää useita sähköpostin allekirjoituksia samalla tavalla. Zoho Mail integroi sähköpostin muihin sovelluksiinsa ja jonkin verran Google-dokumentteihin. Voit esimerkiksi jakaa asiakirjoja helposti ja lisätä viitteitä asiakassuhteiden hallintasovellukseen tai muistiinpanotapahtumiin, mutta vuorovaikutus on usein harvaa. Zoho Mail ei tunnista päivämääriä, ja yhteyshenkilön postin etsiminen edellyttää heidän osoitteidensa kopiointia ja liittämistä. Integroitu Zoho Chat voi puhua monien pikaviestiverkkojen kanssa.

Zoho Mailin käyttäminen

Zoho Mail sisältää käteviä pikanäppäimiä, ja sen käyttöliittymä verkossa on sovellusmainen, ja siinä on sekä perinteinen että laajakuvanäkymä. Voit automatisoida arkistoinnin pitämään kansiot puhtaina. Joissakin paikoissa ominaisuus-, painike- ja valikkomäärä näyttää voittaneen yksinkertaisuuden.

Kohokohdat

 • Zoho Mail on ilmainen sähköpostipalvelu, jossa on 5 Gt tallennustilaa (ja päivässä lähetettyjen ja vastaanotettujen postien kiintiöt) henkilökohtaiseen käyttöön.
 • Voit määrittää Zoho Mailin hakemaan postia POP-tileiltä ja lähettämään sen verkkoliittymästä käyttämällä kaikkia osoitteitasi.
 • Itse Zoho Mail -sovellukseen pääsee sähköpostiohjelmien ja -palvelujen kautta sekä POP- että IMAP-yhteyden kautta.
 • Tietyt maksetut Zoho Mail -tilit tarjoavat Exchange ActiveSyncin myös push-sähköpostille ja synkronoinnille.
 • Kansioiden ja vapaamuotoisten tarrojen avulla voit järjestää postia. Säännöt tarjoavat jonkin verran automatisointia, ja roskapostisuodatintiedostot turhautuvat postilaatikosta.
 • Toimiston ulkopuolella oleva automaattivastaaja voi vastata sähköposteihin puolestasi.
 • Joustavat hakuvaihtoehdot, joiden avulla voit yhdistää monia ehtoja, löytävät sähköpostit (ja liitetyt tiedostot) tarkasti.
 • Zoho Mail sisältää Zoho Chat-pikaviestit ja tarjoaa jonkin verran integraatiota Zoho-sovellusten ja Google-dokumenttien kanssa liitteitä varten.
 • Sähköpostikeskustelut voidaan lukea puunäkymän yhteydessä. Zoho Mail voi arkistoida vanhat sähköpostit automaattisesti.
 • Mallien avulla voit tallentaa sähköpostitekstin myöhempää uudelleenkäyttöä varten, ja lähtevät viestit voivat viivästyttää postin toimittamista jonkin aikaa, jotta lähettäminen ei onnistu.
 • Yritysten isännöintisuunnitelmien avulla voit käyttää Zoho Mailia omien verkkotunnusten ja sähköpostikäytäntöjen kanssa (esim. Kiintiöt ja käyttöoikeudet).