Skip to content

Zoho-sähköpostiviestien ja liitteiden kokorajoitukset

24 de kesäkuu de 2021

Zoho Mail -viestiin liitetystä suuresta asiakirjasta voi tulla välitön viesti -virhe sanomalla, että se on liian suuri. Suurimmalla osalla sähköpostijärjestelmistä on liitetiedoston koon yläosa, eikä Zoho ole erilainen.

Zoho-sähköpostiviestien ja liitteiden kokorajoitukset

Zoho Mail sallii liitetiedostot, joiden koko on enintään 20 Mt, ja enintään 20 Mt sähköpostiviestiä kohden, jos lisäät useita liitteitä. Jos kuitenkin käytät Zoho Mailia organisaation välityksellä, postin järjestelmänvalvoja voi asettaa toisen rajan. Voit lähettää suurempia tiedostoja kokeilemalla tiedostojen lähetyspalvelua sen sijaan, että liität asiakirjat suoraan.

554 Postivirhe ylimitoitetuille viesteille

Jos joku yrittää lähettää sinulle sähköpostirajan, joka ylittää kokorajoitukset, hän saa ”Toimitustilailmoitus (epäonnistuminen)” -sanoman, joka ilmoitetaan syynä toimituksen epäonnistumiseen. Tätä kutsutaan usein palautumisviestiksi.

554 554 5.2.3 MailPolicy-rikkomus Virhe postilaatikoihin toimittamisessa (tila 18).

Tämä on SMTP-virheilmoitus. 554: llä alkavat virhekoodit palautetaan palvelimelta, kun yrität lähettää viestin. Viesti palautuu sinulle toimittamatta, ja saat tämän usein salaisen koodin ja epämääräisen viestin. 554-virhe on yleiskoodi sähköpostin toimituksen epäonnistumiselle. Näet sen usein, jos sähköpostisi palautuvat toimittamatta monista syistä. 55.3: n jälkeen oleva 5.2.3 antaa hieman lisätietoja. Viisi tarkoittaa sitä, että palvelin on kohdannut virheen ja tämä on pysyvä virhe viestin toimittamisessa. Toinen numero, 2, tarkoittaa postilaatikon yhteyden tilaa. Jos se on 5.2.3, se tarkoittaa, että viestin pituus ylittää hallinnolliset rajat. Muita tuttuja 554 koodeja ovat:

  • 554 5.1.X: Käytetään virheellisiin kohdeosoitteisiin.
  • 554 5.2.1: Postilaatikko poistettu käytöstä, ei hyväksy viestejä.
  • 554 5.2.2: Postilaatikko täynnä.
  • 554 5.3.X: Käytetään sähköpostijärjestelmän tilavirheisiin.

Täydellisen postilaitteiston tilakoodien luetteloa voidaan tarkastella yksityiskohtaisesti, jos haluat purkaa enemmän niistä.