Skip to content

Zoomin käyttäminen iPhonessa: Liity puheluihin ja isännöi omia zoomauskokouksiasi

19 de maaliskuu de 2021

Zoomista on tullut yksi suosituimmista verkkoneuvottelupalveluista, joka pitää ystävät, perheenjäsenet ja työtoverisi yhteydessä toisiinsa huolimatta siitä, että he ovat fyysisesti kaukana. Voit lähettää ja vastaanottaa zoomauspuheluja tietokoneen työpöydällä, mutta sen sijaan, että olisit sidottu työpöydälle, palvelua on usein helpompi käyttää mobiililaitteessa, kuten iPhonessa. Näin voit käyttää Zoomia iPhonessa, mukaan lukien kuinka liittyä Zoom-puheluun ja miten aloittaa se.

Kuinka liittyä puheluun iPhonen Zoom-sovelluksella

Vaikka kuka tahansa voi aloittaa zoomauspuhelun ja kutsua muita, huomaat todennäköisesti, että liityt muiden ihmisten zoomauspuheluihin. Se on todella helppo tehdä, koska et tarvitse edes Zoom-tiliä liittyäksesi kokoukseen. Sinun tarvitsee vain syöttää kokoustunnus ja salasana iPhonen Zoom-sovellukseen.

 1. Jos et ole vielä tehnyt niin, asenna Zoom-sovellus iPhoneen.

 2. Liity kokoukseen. Jos joku lähetti sinulle kutsun Zoom-kokoukseen sähköpostitse, napauta Tapaaminen linkki kutsusähköpostiviestissä. Zoom-sovelluksen pitäisi käynnistyä.

  Jos sinulla ei ole linkkiä, mutta joku lähetti sinulle kokoustunnuksen, käynnistä Zoom-sovellus ja napauta sitten Liity kokoukseen. Syötä kokouksen tunnus ja napauta sitten Liittyä seuraan. Seuraavaksi sinun on annettava myös kokouksen salasana.

 3. Zoom-sovelluksessa sinun on valittava, haluatko sallia Zoomin käyttää kameraa (jos haluat nähdä Zoom-kokouksissa, napauta OK). Kun olet antanut sovellukselle luvan käyttää kameraa, näet Videon esikatselu -näytön.

 4. Voit piilottaa huoneesi taustan napauttamalla Plus-merkki näytön alareunassa ja valitse taustakuva sijoitettavaksi takanasi. Kun olet tyytyväinen, napauta Tehty.

 5. Valitse, haluatko liittyä videon kanssa vai ilman.

 6. Hetken kuluttua kokouksen isännän tulisi hyväksyä sinut kokoukseen.

 7. Sinulta saatetaan kysyä, haluatko käyttää Internet-ääntä. Jos haluat tulla kuulluksi kokouksessa, napauta Soita Internet Audion avulla.

 8. Olet nyt kokouksessa; voit nähdä muita ja puhua osallistua. Jos haluat nähdä kokousvaihtoehdot, napauta näyttöä. Ruudun alaosassa voit napauttaa vaihtoehtoja pysäyttääksesi puhelimesi kameran, mykistääksesi mikrofonin ja jakaaksesi sisällön, kuten näytön, valokuvan tai verkkosivuston, kokouksen osallistujien kanssa. Jos haluat keskustella yksityisesti kokouksen osanottajan kanssa, napauta Osallistujat ja napauta sitten henkilöä, jonka kanssa haluat keskustella.

 9. Lopeta puhelu napauttamalla Poistu näytön yläosassa.

Kuinka käyttää zoomausta iPhonessa zoomauskokouksen aloittamiseksi

Jos haluat isännöidä omaa Zoom-kokoustasi, sinun on luotava Zoom-tili. Voit tehdä sen pöytätietokoneesi verkkoselaimessa tai Zoom-sovelluksessa. Jos et ole vielä tehnyt niin, asenna Zoom-sovellus iPhoneen ja napauta sitten Kirjaudu tai Kirjaudu sisään sovelluksen näytön alaosassa ja seuraa ohjeita luodaksesi tilin tai kirjautumalla sisään nykyisillä Zoom-tilisi kirjautumistiedoilla.

 1. Luo kokous napauttamalla Uusi kokous näytön yläreunassa (voit myös napauttaa Ajoittaa aloittaa kokouksen myöhemmin).

 2. Napauta Aloita kokous -näytössä Aloita kokous.

 3. Valita Soita Internet Audion avulla sallia muiden kokouksessa olevien kuulla sinut.

 4. Napauta näytön alareunassa Osallistujat.

 5. Napauta Kutsu ja valitse ponnahdusvalikosta tapa, jolla haluat kutsua muita osallistujia. Helpoin tapa on lähettää sähköpostia tai lähettää tekstiviesti.

 6. Kun vastaanottajat saavat kutsun, he voivat mennä odotushuoneeseen, ja sinun on hyväksyttävä heidät kokoukseen. Napauta näytön yläosassa olevassa valintaikkunassa Myönnä. Jos unohdat tämän valintaikkunan, napauta Osallistujat ja napauta sitten Myönnä jokaisen vieressä, joka odottaa liittymistä.